Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Metoda „îmbrățisării“, folosită în centrul vechi din București de trei femei, care voiau să se îmbogățească
WhatsApp
Au petrecut în Centrul Vechi al Capitalei și au rămas fără portofel sau alte bunuri, după ce au îmbrățișat tinere întâlnite pe stradă.     
Metoda îmbrățisării, folosită în centrul vechi din București de trei femei, care voiau să se îmbogățească. Sursa foto: captura video

Momentul în care o tânără abordează un bărbat, se apropie de el și îl îmbrățișează a fost  surprins de camerele de supraveghere video.

Alte două tinere, care au apar în scut timp, îi distrag atenția și îl țin de vorbă, iar prima femeie îl ia din nou în brațe și îi fură portofelul.

În timpul petrecerilor de Revelion, o persoană a sesizat poliția că, în timp ce se afla într-un club, i-a fost furată geaca în care avea 3.000 de lei, dar și alte bunuri. Oamenii legii a început cercetările și au descoperit cel puțin zece furturi asemănătoare, conform adevărul.ro

Într-o altă secvență, prezentată de polițiști, se observă cum o suspectă abordează o femeie, îi aranjează părul și se apropie să o încheie la geacă, astfel încât să-și dea seama unde își ține banii, dă impresia că vrea să o încheie la geacă. În câteva secunde şi-a dat seama unde îşi ţine banii și i-a sustras.

Poliţiştii le-au prins pe hoațe, care au vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani. Cea din urmă este cercetată sub control judiciar. Oamenii legii fac un apel ca și alte victime să depună plângeri.

„Solicităm sprijinul cetățenilor sau al persoanelor care au fost implicate în astfel de situații, pentru a veni la sediul acestei subunități, pentru a da mai multe detalii în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului, pentru luarea măsurilor legale”, a spus Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel