Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marian Godină, reacție acidă: „Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician. Ceva de o slugărnicie incredibilă“
WhatsApp
Marian Godină a avut o reacție acidă, după ce, de ceva timp, pagina oficială a Poliției Române îl proslăvește pe  ministrul de Interne, Lucian Bode.  Polițistul brașovean este de părere că pe pagină oficială a instituției i se face politicianului Bode, fiind permanent distribuite declarațiile și mesajele sale, în timp ce munca polițiștilor este lăsată undeva într-un plan secund.

Polițistul Marian Godină subliniază, într-o postare recentă, că în ultima perioadă pagina oficială de Facebook a Poliției Române sunt distribuite intens postările ministrului de resort, Lucian Bode, care au mai mult sau mi puțină tangență cu activitatea de Poliție. El opinează că aceasta este doar publicitate politică.

„(...) Poliția Română, care are o pagină de Facebook cu aproape un milion de urmăritori, distribuie postările domnului Bode, pe persoană fizică. (...) Cu alte cuvinte, Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician și membru de partid cu acte. O să spună unii că e ministru de interne. Așa e, este, deci vorbele i-ar putea fi citate pe pagina MAI, fără să-i fie distribuite postările de pe pagina sa personală“, scrie Marian Godină, însoțind postarea sa cu imagini surprinse pe pagina cu pricina în care ministrul Bode era elogiat.

Marian Godină: „Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician. Ceva de o slugărnicie incredibilă“

 

Redăm mai jos postarea integrală a polițistului brașovean.

"'Luni să nu vă faceți planuri, vom fi toți la serviciu, e o misiune amplă cu efective mărite'." Ăsta e unul dintre mesajele cu care mă trezesc din când în când și care îmi dă tot programul peste cap. Ești recompensat apoi cu timp liber, chiar dacă tu te duci la serviciu când ești chemat, iar liber îți iei când se poate.

La astfel de misiuni, prezența "la bază" se face pe la orele 3, 4, cel târziu 5 dimineața. Când sunt ceva misiuni mai cu impact, pe grupări de interlopi, pe lemne sau pe alte infracțiuni grave, de obicei se ocupă cineva și de făcut niște poze pentru pagina de Facebook a Poliției Române. Ba la plecarea în misiune e filmată coloana de dube cu girofaruri, ba sunt date ceva filmări cu spartul ușilor sau sărtiul gardurilor.  Mi se pare normal ca astfel de acțiuni să fie mediatizate, iar în 2022, o instituție ca Poliția Română e normal să aibă o pagină de Facebook și să posteze astfel de lucruri.

Mulți întreabă, prin comentarii, de ce nu sunt arătate și cazurile de polițiști corupți sau alte boacăne. E simplu, acolo e o pagină de promovare a activității poliției și e logic că vor fi postate doar lucrurile bune și faine.

Doar că, ce să vezi, de o vreme mă tot uit cum Poliția Română, care are o pagină de Facebook cu aproape un milion de urmăritori, distribuie postările domnului Bode, pe persoană fizică.

Să ne înțelegem, cei aproape un milion de urmăritori sunt acolo datorită activității polițiștilor din stradă care a tot fost prezentată pe pagină.

Cu alte cuvinte, Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician și membru de partid cu acte. O să spună unii că e ministru de interne. Așa e, este, deci vorbele i-ar putea fi citate pe pagina MAI, fără să-i fie distribuite postările de pe pagina sa personală. Nu de alta, dar imaginea asta a poliției este făcută pe spatele polițiștilor operativi care muncesc și sunt dedicați acestei profesii,unii dintre ei își pierd viețile în timpul serviciului.

Marian Godină: Băieți, promovați polițiștii. Domnul Bode e om politic, nu e polițist

 

Opinez că e profund greșit ca Poliția Română să-i facă imagine unui om politic și pare ceva de o slugărnicie incredibilă. Mi-i și imaginez pe oamenii ăia de se ocupă de pagina de Facebook cum stau să vadă ce a mai postat dl Bode ca să-i dea share. Sau poate îi sună careva să le spună 'băieți, a postat domn' ministru ceva, dați și voi un share acolo'.

Băieți, promovați polițiștii. Domnul Bode e om politic, nu e polițist, chiar dacă merge el cu sirene și girofaruri prin trafic. Îl plictisesc oricum și îl ia somnicul de la ele.

Cu scuzele de rigoare pentru campionul mondial, dar într-o singură poză putem vedea două tipuri de pupat în cwr, unul pentru capital de imagine și altul din slugărnicie“, scrie Marian Godină în postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
21 Martie 2023, 20:24
DCBusiness.ro
21 Martie 2023, 22:42
DCMedical.ro
21 Martie 2023, 18:08
DCNews.ro
21 Martie 2023, 20:24
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
DCMedical.ro
21 Martie 2023, 18:08
RadioDCNews.ro
21 Martie 2023, 16:54
RadioDCNews.ro
21 Martie 2023, 16:54
DCBusiness.ro
21 Martie 2023, 22:42
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
Spectacola.ro
21 Martie 2023, 20:14
Spectacola.ro
21 Martie 2023, 20:14
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32