Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. O fetiță s-a născut în timp ce mama ei era în comă, infectată cu Covid-19
WhatsApp
Infectată cu Covid-19 și aflată în comă, o femeie în vârstă de 27 de ani, din Marea Britanie, a născut o fetiță. A doua zi, tânăra mămică s-a trezit.
Foto ILUSTRATIV

În luna ianuarie, după ce a fost testată cu coronavirus, Marriam Ahmad, care era însărcinată în 29 de săptămâni, a fost internată în spitalul Grange din Cwmbran, Țara Galilor. Din nefericire, starea de sănătate a lui acesteia s-a agravat rapid, femeia având astm, informează BBC.

Din acest motiv, medicul care avea grijă de ea a început să se gândească la o operație de cezariană. Inițial, el a spus că Marriam va fi conștientă pe tot parcursul intervenției. De asemenea, doctorul a precizat că este posibil ca bebelușul să nu supraviețuiască.

În cele din urmă, echipa medicală a decis că Marriam trebuie pusă în comă indusă. Fetița lui Marriam a venit pe lume la data de 18 ianuarie și cântărea doar 1,17 kilograme. În mod miraculos, în ciuda avertismentului medicului, a doua zi, la prânz, Marriam a ieșit din comă. „Habar n-aveam ce s-a întâmplat”, a spus ea.

În următoarea săptămână, femeia nu a putut să-și vadă copilul. Asistentele i-au făcut fotografii și videoclipuri micuței, apoi i le-au arătat lui Marriam. Toți angajații de la spital au fost alături de tânăra mămică. Marriam și soțul ei au decis ca micuța să poarte numele Khadija. După opt săptămâni petrecute în spital, Khadija este acum acasă. La trei luni și jumătate, ea este fericită, sănătoasă și se hrănește bine. Acum, micuța cântărește aproape 4 kilograme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel