Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Avion prăbuşit în sud-estul Angliei, echipajul s-a catapultat
WhatsApp
Un avion militar britanic s-a prăbuşit joi în Cornwall, sud-estul Angliei, echipajul reuşind să se catapulteze înainte ca aparatul să atingă solul, transmite Reuters, care preia informaţiile din mass-media locale.

Postul Sky News a relatat că nicio persoană nu a murit, iar poliţia locală a anunţat că serviciile de intervenţie au ajuns la faţa locului.

Potrivit cotidianului The Sun, avionul implicat este de tipul Hawk T1, utilizat de regulă în antrenamente. Avionul făcea parte dintr-un escadron al Royal Navy cu baza la Culdrose, nu departe de locul prăbuşirii din Helston, una dintre extremităţile vestice ale Angliei.

'Serviciile de urgenţă se află acum în zona St Martins din Helston în urma informaţiilor despre prăbuşirea unui avion. Publicul este rugat să evite zona cât timp echipele de intervenţie sunt la faţa locului', a transmis poliţia locală pe Twitter.

Ulterior, Ministerul Apărării a comunicat că doi piloţi sunt examinaţi medical după ce s-au catapultat dintr-un avion militar în Cornwall.

'O anchetă va începe în scurt timp', a anunţat pe Twitter biroul de presă al ministerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel