Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama celor trei copii care au murit, singuri acasă, în incendiul care le-a cuprins locuința, a fost arestată
WhatsApp
Mama celor trei copii de 2, 3 și 6 ani, care au murit după ce locuința din cartierul bucureștean Rahova a fost cuprinsă de flăcări, a fost reținută pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă. Femeia nu se afla acasă în momentul tragediei.

Mama celor trei copii care și-au pierdut viața în incediul care le-a cuprins locuința din București a fost reținută de poliție. După mai multe ore de audieri, femeia a recunoscut că nu se afla acasă în momentul în care a izbucnit incendiul.

Incendiul a avut loc marți dimineață, în jurul orei 05:00, pe strada Surduc din cartierul Rahova, pompierii fiind solicitați să intervină în jurul orei 05:35. Mama a recunoscut după mai multe serii de audieri că își lăsase copiii singuri acasă, nesupravegheați.

Inițial, varianta spusă de mamă în fața anchetatorilor a fost că ea dormea când a izbucnit incendiul și că s-a trezit prea târziu pentru a-și mai salva copiii.

Tatăl copiiilor se afla la muncă în Germania

 

Tatăl, aflat la muncă în Germania s-a întors pentru a fi alături de cei trei copii, pe ultimul lor drum. Ceremonia organizată a fost una plină de tristețe, dar cu mare fast, părinții plătind trăsuri cu coroane imense, cu pozele copiilor. Trăsurile au tras toate aceste aranjamente. Sute de oameni au participat la înmormântare. 

"Mi se pare ceva tragic. Nici nu pot să realizez. Nu știu ce e în sufletul oamenilor ăstora. Să înmormântezi trei copii deodată... Nu se poate așa ceva. Erau singurii și toți trei odată este durere mare," a spus o femeie care a asistat astăzi la înmormântare. 

"Este o foarte mare tragedie. Tatăl era plecat în Germania, iar oamenii ăștia au avut bani. Noi venim cu tot ce trebuie pentru morții noștri. Oamenii au suportat absolut toată cheltuiala,"a spus o vecină, care a fost impresionată de organizarea înmormântării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel