Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mai multe zboruri spre aeroporturi din România, anulate din cauza condițiilor meteo. Alte curse înregistrează întârzieri majore
WhatsApp
Întârzieri mai mari de două ore pe Aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii. De asemenea, pe aeroportul Suceava, din cauza ceții dense,  sunt curse care vor avea întârzieri sau vor fi anulate.

"Se iau toate măsurile pentru ca avioanele să decoleze şi să aterizeze în siguranţă, pentru ca oamenii care se află în aceste avioane să fie în siguranţă“, informează Antena 3 CNN, care citează reprezentații Aeroportului Internațional Henri Coandă. Până la această oră, aproximativ nouă avioane au întârzieri, din cauza condiţiilor meteorologice.

Și pe Aeroportul Suceava au fost anulate două zboruri: cursa Tarom București Otopeni - Suceava și Suceava - Luton, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Mai multe zboruri spre aeroporturi din România, anulate din cauza condițiilor meteo

 

Asta după ce dis de dimineață cursa Loton -Suceava a fost deviată pe aeroportul din Cluj.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava în intervalul orar 06:20 – 10:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava. Se vor semnala: local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului.

Aproape 100 de zboruri anulate, pe aeroportul Otopeni

 

În intervalul 19 – 25 ianuarie 2023, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 96 de zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute.

Un număr de 96 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în săptămâna 19 – 25 ianuarie, pentru 51 dintre acestea companiile aeriene raportând drept cauze întârzierea sau rotaţia echipajelor ori a aeronavelor, informează joi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

În acelaşi interval de referinţă, au fost anulate 17 zboruri.

Potrivit sursei citate, cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv Ryanair (36 zboruri), Wizz Air (17 zboruri), Tarom (cinci zboruri).

În intervalul 19 – 25 ianuarie 2023, pe AIHCB au fost operate 1.792 de zboruri, dintre care 1.654 regulate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel