Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea s-a trezit și iese la atac. A dezvăluit ultima mișcare făcută de Ciolacu și Simion: "Chiar ne cred proști?"
WhatsApp
Liviu Dragnea a vorbit și el despre mult discutata înțelegere între AUR și PSD. 

Gigi Becali a fost primul care a ieșit la rampă și a vorbit despre un blat PSD-AUR prin care George Simion ar fi împins de social-democrați cu toate puterile către turul 2 pentru a facilita victoria lui Marcel Ciolacu în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Acum, Liviu Dragnea iese la rampă și spune că PSD i-a oferit lui Simion inclusiv un strateg care să-l ajute. 

"Credeţi că este o coincidenţă faptul că strategul de la PSD, Bogdan Popescu. a fost mutat în echipa lui George Simion? Chiar aşa ne prostesc pe faţă și consideră că nimeni nu vede, nu aude, ce mișcări fac ei să îl ducă pe George Simion în turul 2, ca să câștige Marcel Ciolacu?De ce este rău?

Pentru că orice alegeri contrafăcute, câștigate prin minciună, nu vor aduce lucruri bune în anii care vin pentru români. La fel s-a procedat și în 2019, cu Johannis și Viorica Dăncilă.Și România a ajuns pe buza prăpastiei!" a transmis Liviu Dragnea.

De s-a lăsat Dragnea de gătit? Acuză că au fost presiuni și amenințări

 

Dragnea spune că nu a terminat cu episoadele de gătit pentru că s-a plictisit ci pentru că o parte din cei care-l ajutau să se filmeze și să posteze pe internet ar fi fost amenințați. 

"Un prieten mai tânăr de-al meu venea pe la mine cu soția. Veneau și vin în continuare mulți. Eu tot găteam... Mi-a zis dacă nu vreau să încercăm pe internet. Inițial i-am zis că nu vreau eu să apar pe internet, pe Youtube, pe Tik Tok. A adus vreo trei copii la 20-21 de ani la mine și mă filmau, mă postau. Ajunsesem parcă pe locul trei în trendul național pe Youtube și la Tik Tok sărisem de 36 de milioane de vizualizări pe Youtube. Într-o dimineață au venit toți, inclusiv cu prietenul meu și mi-au spus că nu mai pot că într-o vineri seară le-au tăiat cauciucurile la toți, în același minut. De asemenea, dimineață la 5 au fost sunați toți și li s-a spus să înceteze colaborarea cu mine dacă nu vor să li se întâmple ceva mai rău decât tăierea cauciucurilor. Este foarte grav pentru că erau niște copii care filmau și mă puneau pe Tik Tok. Cine putea să-i amenințe? Nici eu nu știu. M-a durut foarte mult, erau niște copii care doar filmau. S-au speriat și ei și părinții și eu nu am mai vrut să-i expun. Clanuri să fi fost? Nu, ce treabă aveau? Sigur au fost niște instituții publice," a spus Dragnea.

Totodată, fostul șef al PSD spune că va veni cu mai multe informații de culise.

"În perioada următoare voi veni cu şi mai multe dezvăluiri pentru a scoate la lumină adevăruri neştiute," a mai spus Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel