Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, la Ploieşti: "Puteţi să APLAUDAŢI!"
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut astăzi un discurs la Ploieşti, unde a vorbit despre chintesenţa regimului de tristă amintire Dragnea - Dăncilă şi instalarea guvernului "Ludovic I".

"Eu îmi doresc România normală, îmi doresc o schimbare bună, înspre bine pentru România. Schoimbafrea se produce deja în acest moment, când vorbim. Această schimbare a început cu europarlamentarele, care au fost câştigate de PNL.

Atunci s-a produs o mare minune. Am convocat un referendum şi nu doar că l-am câştigat, l-am câştigat cu 6,5 milioane de voturi pentru o justiţie dreaptă în România. Am continuat bine. A fost demis acel guvern eşuat, acel guvern toxic, acel guvern care a reprezentat chintesenţa regimului de tristă amintire Dragnea - Dăncilă.

Puteţi să aplaudaţi!

Puteţi să aplaudaţi, fiindcă Parlamentul a înţeles să pună în practică votul românilor din 26 mai. După care s-a reuşit mare minune. Pentru mine s-a îndeplinit ce am prevăzut: s-a reuşit instalarea unui guvern liberal. S-a instalat guvernul Ludovic I.

Am ajuns în primul tur al alegerilor prezidenţiale pe care le-am câştigat împreună, voi şi cu mine", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
pixel