Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iubitul Elenei Udrea, detalii incredibile din momentul arestării
WhatsApp
Iubitul Elenei Udrea a vorbit în această seară la Antena 3 despre momentul arestării din Costa Rica. El se afla cu Elena Udrea la o scurtă plimbare, conform relatărilor din această seară. 

'Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi (...) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească. Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină. 

Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră. Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească. Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte.

Din informaţiile pe care le am, Elena Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. s-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut (...)Nu ştiu de ce au acţionat aşa plus că atât Alina cât şi Elena au stătut de refugiat provizoriu. 

Atunci când a ajuns la tribunal, le-a spus celor de la Interpol că are un carnet provizoriu de refugiat la dosar. Ei au zis că nu ştiu de existenţa acestui document. De ce cei din România nu au ataşat acest document, când au trimis dosarul către Interpol? Pentru că, mă gândesc eu, dacă aceştia ar fi văzut documentul care atestă statutul de refugiat poate le-ar fi chemat, ar fi stat de vorbă şi nu ar fi fost nevoie de această acţiune în stradă", a spus Adrian Alexandrov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel