Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italian, mesaj emoționant pentru o badantă româncă: "Nu voi uita niciodată ce ai făcut pentru mama mea"
WhatsApp
Emoție printre badantele din Italia. Mesajul primit de o îngrijitoare româncă a devenit viral pe grupurile dedicate femeilor din România care practică această meserie în Italia. 

"Acesta este mesajul unui italian către badantă după ce mama lui a murit. Asta se întâmpla înainte de sărbători. Badanta este prietena mea. Sunt mândră de așa oameni," spune femeia care a făcut public mesajul: 

"Dragă Maria, nu am cuvinte sa iti multumesc pentru ceea ce ai facut pentru ea si pentru noi. Dacă ți-aș cunoaște limba, aș putea să o fac mai bine, dar suntem popoare înfrățite și cred că ne vom înțelege oricum. Ți-ai depășit cu mult îndatoririle de muncă și dacă aș fi avut o soră mi-ar fi plăcut să fii tu. Ai făcut foarte multe lucruri pe care nu le voi uita și pentru asta îți spun MULȚUMESC. Crăciun fericit ție și tuturor celor dragi," i-a scris româncei fiul bătrânei de care aceasta a avut grijă până la moarte. 

Emoția mesajului a fost transmisă către comunitatea de badante românce din Italia

 

Emoția a cuprins comunitatea de badante românce din Italia. Acestea au reacționat la rândul lor. Iată o selecție a reacțiilor acestora, după citirea mesajului: 

"Pentru ca să ajungi la astfel de mesaj și mai ales simțăminte trebui îndeplinite două condiții! Prima ar fi ca badanta să fie trup și suflet pentru persoana care ajunge sa o îngrijească. Iar cea de a doua la fel de importantă sau poate și mai importantă decât prima: ca familia să vadă și să priceapă că deși plătesc o sumă de bani, implicarea sufletească, sacrificiul unei femei, este neprețuit. Badanta trăiește viața bătrânului, îi dăruiește practic viața ei acelui om!"

"Felicitări, suntem multe care suntem prețuite, păcat de cele care nu își fac treaba cum trebuie și de familiile care se comportă urât cu noi!" 

"Depinde și de familie și de îngrijitoare...dacă respecți, ești respectata, doar ca nu suntem toți la fel!"

"Am avut si eu parte de o familie superbă. Batrânii au murit de trei ani dar si in ziua de azi ne auzim la telefon cu nepoata lor. Ei n-au avut copii" 

"Foarte frumos și eu am lucrat la o familie. A murit mama lor de șase ani și de atunci ne auzim și ne felicitam la zile de sărbători"

"Eu la prima familie am stat 12 ani și la a doua șase luni. Ambele familii îmi mulțumeau mereu" 

"Sunt si persoane recunoscatoare, am si eu asemenea mesaje chiar de la o familie la care nu am lucrat decat o luna!" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel