Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și tatăl său, răniți după o ceartă furibundă cu un șofer care parcase în fața porții lor și nu îi lăsa să intre în curte
WhatsApp
Un șofer a parcat în fața porții unei case din Ancona, Italia, iar proprietarii i-au cerut să se mute mașina pentru a intra pe proprietate. Lucrurile au degenerat când șoferul a refuzat, iar în stradă a izbucnit o bătaie furibundă

Tatăl și fiul au fost nevoiți să apeleze la serviciile de urgență 118. Ofițerii din cadrul Brigăzii Volante din Ancona au intervenit joi seara pe Via Cameranense în urma unor sesizări privind o bătaie de stradă. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit personal medical care acorda îngrijiri medicale la doi bărbați, un bărbat de 60 de ani de origine franceză și un român de 41 de ani. Alături de ei se afla și o femeie româncă de 64 de ani, partenera primului și mama celui de-al doilea bărbat, potrivit AnconaToday.it.

Italia. Un român și tatăl său, răniți după o ceartă furibundă cu un șofer care parcase în fața porții lor și nu îi lăsa să intre în curte

 

Cei prezenți au povestit că, cu puțin timp înainte, au găsit în fața porții de intrare în locuință o mașină care obstrucționa trecerea, cu un bărbat înăuntru. Bărbatul de 60 de ani se apropiase de vehicul pentru a-i cere bărbatului să mute vehiculul pentru ca familia să poată intra în proprietate.

Șoferul refuzase însă, declanșând o altercație verbală foarte aprinsă, în timpul căreia bărbatul de 60 de ani a fost apucat de gât, în timp ce bărbatul de 40 de ani, care intervenise în apărarea mamei sale, a căzut la pământ cu șoferul.

Cei prezenți au mai relatat că altercația a durat doar câteva momente și că străinul s-a urcat apoi rapid înapoi în mașină și a fugit.

Ofițerii de poliție au efectuat primele investigații și înregistrări în bazele de date relevante. În prezent, se fac cercetări suplimentare pentru a afla identitatea persoanei, care a plecat înainte de sosirea poliției.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel