Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român s-a întors să achite nota de plată în barul pe care tocmai îl jefuise
WhatsApp
Caz inedit în Italia. Un român s-a întors să achite nota de plată în barul pe care tocmai îl jefuise. 

Presa din Italia scrie despre cazul unui român în vârstă de 27 de ani care a jefuit un bar, iar apoi s-a întors îmbrăcat altfel pentru a achita nota de plată. 

Potrivit publicației QuiBrescia.it, incidentul s-a petrecut în seara zilei de joi, 02 iulie. Românul a jefuit barul "Motor Cafe" din localitatea Sarezzo (provincia Brescia), iar după câteva minute s-a întors la locul faptei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cum a procedat tânărul

Românul a mers la bar, ca un client normal, și a comandat ceva de băut. La un moment dat, i-a spus barmanului că iese până afară, pentru a scoate bani de la un bancomat ca să achite nota de plată.

În câteva secunde, el și-a schimbat hainele și a revenit în local cu o mască pe față și cu un cuțit de bucătărie în mână. Îngrozit de ce se întâmplă, barmanul a fugit pe scări, spre apartamentul de deasupra unde locuiește patronul localului. Românul a reușit să fure o sumă mică de bani și bilete de loterie în valoare de 600 de euro, apoi a fugit.

După câteva momente, tânărul s-a schimbat în hainele "normale" și a intrat în bar să achite consumația, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Românul a fost dat de gol de un martor și de camerele de supraveghere.

Sosiți la fața locului, carabinierii au găsit în apropiere o geantă cu banii și biletele de loterie.

jaf italia roman bar

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel