Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Un român condamnat la 11 de închisoare a evadat. Prins după o acțiune de amploare
WhatsApp
Un român de 42 de ani care trebuia să ispășească o pedeapsă de 11 ani de închisoare a fost prins de carabinieri după ce s-a ascuns timp de 10 luni. 

Românul a fost condamnat la 11 ani de închisoare și a ispășit nouă ani din pedeapsă . Gestul său este unul de neînțeles pentru că mai avea doar doi ani din pedeapsă, iar aceasta era executată la un centru terapeutic, sub formă alternativă.  În urmă cu 10 luni s-a hotărât să părăsească centrul terapeutic, iar de atunci polițiștii italieni l-au căutat prin toată țara. 

Bărbatul a fost descoperit lângă Milano, în localitatea Saronno, într-un adăpost improvizat construit lângă un imobil care aparținea unei femei italience. Femeia se pare că știa de situația bărbatului, dar a fost de acord să-l ajute. Românul își construise o adevărată fortăreață, fiind pregătit să fugă în cazul în care poliția ar fi apărut. 

Cei care ar fi raportat situația au fost oamenii din zonă. Imediat, oamenii legii au înconjurat zona și au descins în adăpostul improvizat de român, care era închis cu o ușă solidă. El a fost arestat și dus la secție pentru stabilirea identității, pentru că evident, acesta nu avea acte. 

Femeia care l-a ajutat riscă acum să-l "însoțească" la închisoare pentru favorizarea infractorului. Românul a fost deja transferat la închisoarea Busto Arsizio. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel