Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Trei românce cu trei copii, evacuate din locuințele pe care le ocupau ilegal
WhatsApp
Două apartamente din Milano, ocupate abuziv de trei românce și cei trei copii ai lor, au fost evacuate de carabinieri, marți, 25 aprilie.

Prima clădire se află în via Zamagna, iar cea de-a doua în via Ricciarelli, în apropiere. Femeile le ocupau ilegal împreună cu copiii lor respectivi: unul dintre ei are 6 luni

Milano, două apartamente ocupate ilegal: Românce cu copii, evacuate de carabinieri

 


Au profitat de Ziua Eliberării pentru a ocupa ilegal câteva apartamente din Milano. Autorii ocupațiilor au fost trei femei românce care locuiau în două imobile diferite, nu departe unul de celălalt, împreună cu copiii lor respectivi. Prin urmare, carabinierii au intervenit marți 25 pentru a elibera clădirile. Prima intervenție a avut loc după-amiaza în via Zamagna. Aici, soldații le-au găsit pe primele două mame, în vârstă de 47 și 21 de ani, împreună cu copiii lor, aceasta din urmă cu un bebeluș de doar 6 luni. 

În seara zilei de 25 aprilie, un alt caz similar, puțin mai la sud, în via Ricciarelli, în direcția De Angeli. De data aceasta era vorba de o femeie de 27 de ani, româncă, care ocupa clădirea cu copiii ei de 3 și 6 ani. Ea nu era nouă la acțiuni de acest gen. De fapt, fusese deja interceptată de alte patru ori, întotdeauna pentru ocuparea ilegală a unei locuințe. Ultima a fost pe 21 aprilie, în aceeași clădire din care a fost scoasă marți de carabinieri.

Ambele apartamente au fost evacuate de militari și toate femeile au refuzat ajutorul și transferul ulterior la spital.  Ocupantele au fost inculpate.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel