Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tineri români, în cătușe: Au plecat noaptea... la colindat
WhatsApp
Patru tineri români au ajuns în arestul poliției din Castello di Serravalle, în zona Bolognese, după ce au fost surprinși de carabinieri pe stradă, noapte, în plină interdicție, și fără a avea declarația justificativă asupra lor.
carabineri_roman_prims

Au fost prinși...la colindat,  noaptea, încălcând restricțiile de mobilitate impuse, și au atacat și carabinierii în timpul verificării. S-a întâmplat la scurt timp după miezul nopții, ieri, în Castello di Serravalle, în zona Bolognese, unde armata a arestat patru persoane pentru rezistență, amenințări și rănirea unui oficial public.

Este vorba de doi cetățeni români cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, care locuiesc între zonele bolognese și veroneze. Cei doi carabinieri răniți au fost tratați în camera de urgență cu prognostic de 5 și 15 zile.

Au mers să-l „salevze“, dar au ajuns toți în cătușe

 

Patrula se apropia de doi tineri care se plimbau în centrul orașului, pentru a verifica dacă îndeplineau condițiile necesare pentru a se deplasa în intervalul orar 22.00 și 5.00. La vederea militarilor, unul a fost oprit imediat în timp ce celălalt a fugit.

„Fugarul” a reapărut la scurt timp, împreună cu alți doi complici, în fața cazărmii, pentru a încerca să-și elibereze prietenul care ajunsese în cătușe. În ciuda inferiorității numerice, cei doi carabinieri au reușit să-i aresteze și pe ceilalți trei, potrivit Ansa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel