Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tineri români, implicați în cel mai controversat caz de trafic de droguri. Erau ademeniți la petreceri
WhatsApp
Mai mulți români din Italia sunt implicați în scandalul unui cunoscut practicant de yoga, Luca Morisi. Tinerii din România au relatat procurorilor că au fost racolați, de pe site-urile de escorte, pentru a participa la petrecerile lui Morisi, unde se consuma alcool și cocaină.
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

Ancheta lui Luca Morisi, un guru cunoscut din Italia, acuzat de trafic de droguri,  s-a complicat în baza declarațiilor date de unii tineri din România. Ei au povestit procurorilor că erau recrutați de pe diverse site-uri on-line, apoi ajungeau la petrecerile organizate de Morisi, unde se consuma cocaină, relatează affaritaliani.it

Românii au povestit că Morisi ascundea cocaina în cărți, dar la petreceri o combina cu alcool. Românii aveau întâlniri intime inclusiv cu medicul lui Morisi, relatează sursa citată.

Potrivit avocatului care îi reprezintă pe români, cel care îi aducea pe români la petreceri era un bărbat italian, în vârsta de 50 de ani, apropiatul lui Morisi.

Românii erau ademeniți cu alcool și ședințe spirituale, menționează sursa citată

Carabinierii au dat „năvală” în casa lui Morisi unde au găsit, de fapt, cocaina ascunsă în cărți.

„O farfurie cu un rest de praf alb pe ea, așezată peste brațul unei canapele lângă bibliotecă”, este descrierea făcută de anchetatori.  Morisi riscă până la 7 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel