Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Șofer român, rănit după ce a intrat cu duba în zidul unei case
WhatsApp
După o depășire periculoasă, o dubă condusă de un român s-a izbit de zidul unei case. S-a întâmplat în Borgo Revel, în cătunul Verolengo, Italia.

În această după-amiază, șoferul român al unei furgonete a încercat o manevră de depășire imprudentă, în urma căreia s-a izbit de un tractor și apoi de peretele unei case.

Era puțin după ora locală 16.30 când un tractor New Holland a virat la stânga pe fostul drum național 31 bis în Borgo Revel di Verolengo. Bărbatul care conducea tractorul a încetinit, la fel ca toate mașinile care îl urmăreau, cu excepția unei dube care a decis să riște să depășească în direcția Chivasso.

 Șofer român, rănit după ce a intrat cu duba în zidul unei case

 


Șoferul, un cetățean de origine română, nu a reușit să frâneze la timp când a văzut tractorul care vira în fața sa. Apoi a intrat în coliziune cu acesta. Duba a lovit roata din stânga față.

Tractorul a lovit roata stângă din față și a intrat în peretele unei case și apoi în canal. La fața locului au sosit carabinierii de la stația din Verolengo și echipa mobilă din Chivasso. Nu s-au înregistrat răniți grav, șoferul român fiind rănit ușor.

O altă româncă din Italia nu a fost însă la fel de norocoasă. 

O româncă și-a pierdut viața într-un tragic accident, astăzi, pe A4, în Italia, după ce un vehicul care circula pe sensul greșit pe autostradă s-a izbit violent de mașina ei. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul româncei a luat foc, iar femeia a sfârșit în incendiu.

Potrivit primelor informații, femeia, de origine română, cu domiciliul în San Biagio di Callalta (Treviso), și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier care a avut loc astăzi, 5 februarie, de-a lungul autostrăzii A4, în tronsonul dintre Monfalcone Est și Duino spre Trieste, anunță corrieredelveneto.corriere.it.

Dinamica accidentului este încă anchetată și examinată de polițiștii rutieri.

Românca a murit pe loc

 

Potrivit primelor informații, românca, aflată la volanul mașinii ei, a intrat în coliziune cu un alt vehicul care circula în direcție greșită pe banda de viteză pe autostradă. Impactul a fost extrem de violent. Mașina româncei, care circula de-a lungul nodului de autostradă în sensul bun, a luat foc imediat și femeia a murit. 

Salvatorii veniți la fața locului, pompieri, personal Autovie Venete și autospeciale de salvare, nu au mai putut face nimic pentru româncă, aceasta fiind declarată decedată la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel