Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, victima unui furt, agresată și tâlhărită când s-a dus să îl confrunte pe conaționalul acuzat de hoție
WhatsApp
O româncă în vârstă de 32 de ani din Canicatti a fost - potrivit acuzării - lovită cu pumnul în stomac de un membru al familiei presupusului hoț. De asemenea, o femeie a încercat să o stranguleze pe româncă. Totul a pornit după o vizită între români, în care un musafir, de 31 de ani ar fi furat 300 de euro.

În timp ce se afla în casa unei conaționale românul a cerut să meargă la toaletă și a furat 300 de euro pe care proprietara îi ținea într-un rucsac. Femeia și-a dat seama la scurt timp ce s-a întâmplat. Două zile mai târziu, întâlnindu-l pe stradă pe românul de 31 de ani, tânăra l-a confruntat față în față cu privire la dispariția banilor.

Cu toate acestea, bărbatul de 31 de ani a ridicat imediat tonul și a început să o jignească pe compatrioata sa. O altercație aprinsă în mijlocul străzii s-a terminat cu o agresiune: victima furtului a fost - potrivit acuzării - lovită cu pumnul în stomac de către o rudă a tânărului de 31 de ani. Dar nu numai, pentru că - potrivit acuzării - și un membru al familiei românului a încercat să o stranguleze pe femeia de 32 de ani.

Victima furtului și a agresiunii, în ultimele ore, s-a prezentat la secția de poliție din Canicattì, unde a povestit totul și a depus plângere. Bineînțeles, ofițerii de la secția de poliție au început imediat investigațiile necesare și vor transmite dosarele relevante Parchetului din Agrigento în zilele următoare.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost însă clară în reconstituirea faptelor și a indicat, cu precizie, toate numele celor implicați, detaliind cu exactitate ce s-a întâmplat mai întâi la ea acasă și apoi, în apropierea locuinței sale, în mijlocul străzii.

Italia. Româncă, înjunghiată după o ceartă cu un conațional

 

O româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiată în abdomen de un conațional, ieri seară, în Cimiano, un cartier din Milano, Italia.

„Aici e așa în fiecare zi, ajung după-amiaza și în weekend stau până noaptea târziu: se îmbată și țipă, dar niciodată până acum nu au mers atât de departe”, spun locuitorii din zona în care a avut loc incidentul din Cimiano. 

Ieri seară a izbucnit o ceartă violentă între doi români. Primele palme și pumni au fost între un bărbat și o femeie, ambii de origine română. Apoi a ieșit un cuțit, iar tânăra de 32 de ani a fost grav rănită în abdomen. Primele rapoarte medicale par să excludă o rană care să-i pună viața în pericol. 

Totodată, au fost răniți agresorul și un alt compatriot, în vârstă de 50 ani, respectiv 61 de ani, care au fost internați în condiții mai puțin îngrijorătoare la Niguarda și San Gerardo din Monza.

Presupusul atacator a fost oprit de carabinieri, care au intervenit imediat după raid la audierea unor cetăţeni.

Agresorul și un alt bărbat care a încercat să o apere pe femeie, răniți

 

Alarma s-a declanșat în jurul orei locale 19:40. Discuția în cadrul grupului a izbucnit brusc, alcoolul acționând ca un probabil detonator. Dintr-o dată, bărbatul și femeia, din motive încă neclare, au început să se înfrunte în fața altor zeci de oameni care stau în mod obișnuit pe băncile din zona verde, și s-au lovit cu palme și pumni. În acel moment, ceilalți au intervenit pentru a încerca să-i despartă și mai ales să-l țină pe bărbat nemișcat. Apoi, însă, a ieșit un cuțit: în mulțime, în mijlocul zgomotelor sticlelor sparte și a capotelor mașinilor folosite drept scut, românca de 32 de ani a fost înjunghiată.

Agresorul și un alt bărbat care a încercat să o apere pe femeie au fost și ei răniți, potrivit poliției. Cel puțin două persoane implicate în luptă ar fi fugit înainte de sosirea carabinierilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel