Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă bătută cu bestialitate de soţ. Plină de sânge a ieşit în stradă după ajutor
WhatsApp
Carabinierii de la secţia din Alexandria a arestat, la începutl săptămânii, un cetățean român, autorul unor infracțiuni de violenţă domestică şi vătămări corporale.

Oamenii legii au intervenit, după ce au fost sesizaţi despre un scandal violent într-o familie, între cei doi soţi. Ajunşi la faţa locului,carabinierii au găsit pe stradă o femeie, care avea o vânătaie la ochi şi mai multe răni pe faţă.

După ce au vorbi cu victima,  agenții au intrat în casă, care era răvăşită, iar pe podea erau mai multe pene de sânge.  În interior se afla soţul, care, fiind în stare de ebrietate, a devenit agresiv şi faţă de carabinierii. Fiind devenea tot mai agitat, acesta a fost imobilizat şi încătuşat, scrie telecitynews24.it.

Din investigațiile ulterioare a reieșit că, timp de câteva luni, bărbatul obișnuia, în weekend, să consume alcool şi să devină agresiv față de soția sa. Femeia era nevoită să abandoneze casa, pentru a evita agresiunile soţului. Din păcate, nu nu a solicitat niciodată intervenția forțelor de poliție.

Însă, după ultimul episod violent, românca a ieşit în stradă şi a cerut ajutor. Pentru faptele sale, românul a fost arestat, fiind acuzat de violenţă domestică, maltratare şi vătămare corporală.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel