Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, prins în timp ce a spart un automobil. Polițiștii au găsit un arsenal de unelte în rucsacul hoțului
WhatsApp
Un tânăr român a fost arestat în Torino, după ce a fost prins în timpul unui jaf.
Italia. Român, prins în timp ce a spart un automobil. Polițiștii au găsit un arsenal de unelte în rucsacul hoțului. Sursa foto: freepik.com

Evenimentele s-au petrecut noaptea trecută, când polițiștii care erau în patrulare au observat pe o stradă un jeep parcat, care avea cu luminile și alarma aprinse. Geamul portierei din dreapta fusese spart. 

Polițiștii s-au oprit pentru a efectua un control și au observat în interiorul jeep-ului silueta unui bărbat, așezat pe bancheta din spate.

La sosirea agenților, bărbatul s-a întins pe scaune în încercarea de a nu fi văzut, dar, în momentul în care și-a dat seama că a fost deja văzut, a încercat să evadeze.

În timp ce a încercat să fugă, românul a lovit polițiștii, rănindu-i ușor. Până la urmă, hoțul a fost imobilizat, transmite Poliția de Stat.

În rucsacul hoțului, oamenii legii au găsit un cuțit, 8 șurubelnițe și un spray cu piper. În buzunare, românul avea 10 euro în monede. La fața locului a ajuns și proprietarul automobilului, care a spus că monedele, găsite în buzunarele românului, sunt ale lui și că le-a pus în compartimentul scrumierei în seara precedentă.

Românul, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat pentru tâlhărie. Procesul penal se află în prezent în faza de cercetare prealabilă, prin urmare suspectul este considerat nevinovat până la pronunțarea sentinței definitive.

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

    
https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Vezi și:  Italia. Un român a paralizat transportul public în Roma: S-a certat cu șoferul că nu îl duce unde vrea

 

Un incident care a avut loc, duminică seara, la autogara Anagnina din Roma a dat peste cap transportul public.

Haos duminică seara în autogara Anagnina, unde un român, aflat într-o stare evidentă de ebrietate, a cerut șoferului unui autobuz de pe linia 20 să plece mai repede în cursă.

Fiind refuzat, românul l-a împins pe șofer, apoi a dat cu pumnii în protecția din plastic a cabinei șoferului, provocând o întrerupere a serviciului public de transport, care a durat o oră. Nicio persoană nu a fost rănită și nu au fost raportate deteriorări grave ale autobuzului, scrie  verdeazzurronotizie.it.

La fața locului au intervenit carabinierii care l-au amendat pe românul de 44 de ani pentru întreruperea serviciului public.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel