Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român mort în fața spitalului după ce a fost ZDROBIT pe trotuar de două mașini de gunoi care au trecut peste el
WhatsApp
Un român de 71 de ani a fost zdrobit de o mașină de gunoi în fața spitalui Fatebenefratelli din Milano. 

Șoc la Milano. Cei doi șoferi "AMSA" ai camionului de gunoi vor fi cercetați pentru uciderea bărbatului fără adăpost din România, în vârstă de 71 de ani, care a fost găsit mort în această dimineață în fața spitalului Fatebenefratelli din Milano.

Imaginile camerelor din zonă au filmat două vehicule de gunoi aparținând companiei de salubrizare AMSA care, în momente diferite înainte de miezul nopții și la 4 dimineața) trec peste corpul acoperit cu carton al bărbatului aflat în fața intrării din via Castelfidardo. Cei doi șoferi nu au fost încă audiați de procurorul Paolo Storari, care coordonează ancheta. Ipoteza anchetatorilor este că bărbații care au condus vehiculele de gunoi „Azienda Milanese Servizi Ambientali” nu au observat trupul bărbatului.  Ei vor trebui totuși să explice manevra de trecere pe trotuar și nu pe stradă, prin care au ajuns să zdrobească trupul persoanei fără adăpost.

Bărbatul era necunoscut poliției: potrivit unor martori, el dormea ​​în fața spitalului de ceva timp.

Compania de salubrizare Amsa a anunțat că este la dispoziția autorității judiciare pentru a „face lumină asupra celor întâmplate” în noaptea dintre vineri și sâmbătă, la Milano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel