Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român în stare critică, după o încăierare cruntă în trafic: Transportat cu elicopterul la spital, după ce a rămas inconștient
WhatsApp
Un român a ajuns în stare critică la spital, după o bătaie în trafic. Bărbatul se afla în mașină cu un alt conațional, când mașina le-a fost blocată de localnici din cauza modului periculos în care participau la trafic. După ce a pornit o dispută cu un bărbat, fiul acestuia, sărind să-și apere tatăl, l-a lovit pe unul dintre români atât de puternic, încât acesta nu s-a mai ridicat de pe asfalt.

Conturul disputei - care la început părea a fi o agresiune - care a avut loc astăzi, în jurul orei 16.00, într-o suburbie a orașului Cervaro, în zona Cassinate, devine din ce în ce mai clar. De fapt, potrivit unei prime reconstituiri a celor întâmplate, totul pare să fi pornit de la o altercație violentă din motive de "trafic rutier".

Pe de o parte, se aflau doi români care se deplasau cu mașina în direcția Isernia, care păreau să conducă în așa fel încât să provoace teamă și panică în rândul celorlalți participanți la trafic, iar pe de altă parte, un tânăr și tatăl său, aparent din zonă, care se aflau și ei în mașină. Nu se știe încă cum, dar între cei doi români și cel mai învârstă,  a izbucnit o ceartă violentă și o bătaie cu pumnii, evident, după ce toți trei coborâseră din mașinile lor.

Român în stare critică, după o încăierare cruntă în trafic

 

În acel moment, băiatul, dându-și seama că tatăl său se afla în mijlocul agresiunii violente, a coborât din mașină și a alergat pentru a-l apăra, încercând să oprească bătaia cu pumnii. Sosirea tânărului, însă, pare să fi escaladat și mai mult situația, care a devenit incandescentă.

Se pare că unul dintre cei doi români a fost lovit de băiat cu un pumn puternic și s-a prăbușit inconștient. De aici alarma și sosirea la fața locului a serviciului sanitar 118 și a carabinierilor de la stațiile Cassino și Cervaro. 

Având în vedere gravitatea stării românului, care zăcea la pământ fără viață și cu capul deschis, carabinierii au ordonat ca acesta să fie transferat cu elicopterul la spitalul Tor Vergata din Roma, unde se află în prezent în stare foarte gravă.

Cu toate acestea, militarii l-au identificat imediat pe băiat, l-au oprit și l-au dus la cazarmă pentru a asculta versiunea sa asupra faptelor. Deocamdată, însă, nu se știe dacă au fost luate măsuri împotriva lui, a tatălui său sau a celor doi români, potrivit tunews.it. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel