Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, hoț de mașini agricole, arestat. Ce metodă a folosit ca să alunge câinii de pază
WhatsApp
Poliția de stat din Pordenone a rețint un tânăr român în vârstă de 28 de ani, care fusese condamnat condamnat la doi ani, opt luni și 13 zile de închisoare, pentru unele furturi de la fermele agrciole din provinciile Veneția și Treviso.
romani retinuti in italia

În cadrul activităților de monitorizare și cercetare a persoanelor care urmează să fie încarcerate în urma condamnărilor definitive, personalul echipei mobile a poliției din Pordenone a depistat, ieri după-amiază, un cetățean român în vârstă de 28 de ani. Bărbatul fusese condamnat la doi ani, opt luni și 13 zile de închisoare, pentru mai multe jafuri, comise la fermele agricole din provinciile Veneția și Treviso.

Pe 22 februarie, procurorul general de la Curtea de Apel din Veneția - Biroul Execuții Penale a emis un ordinul de închisoare pentru tânărul român care se mutase de câțiva ani în Friuli de Vest, scrie lfriuli.it.  furturi agravate comise împotriva fermelor.  Între 2015 și 2018,  românul a comis mai multe furturi la fermele africole din Paese, Santa Maria di Sala și Noale.

Tânărul de 28 de ani fusese arestat de două ori, alături de alți complici, când, a fost prins în timp ce a furat două roți de tractor și  alte echipamente. Hoțul avea un dispozitiv electronic,  care emitea ultrasunete pentru a speria și a inhiba agresiunea animalelor de pază. Prin urmare, sentințele au devenit definitive și condamnările puse în executare. Românul a fost fost dus la închisoarea Pordenone unde va executa pedeapsa pentru furturile comise. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel