Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, găsit într-o baltă de sânge. A fost înjunghiat chiar pe palierul casei 
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, de origine română, a fost găsit miercuri seara, pe palierul apartamentului în care locuiește în via Corso Vitale din orașul Nola. Victima zăcea într-o baltă de sânge, iar oamenii legii spun că ar fi vorba despre o tentativă de crimă.
Italia. Român, găsit într-o baltă de sânge. A fost înjunghiat pe palierul casei 

Locuitorii au fost cei care au dat semnalul de alarmă. La fața locului au sosit carabinierii și un echipaj de pe ambulanță, care a acorta primul ajutor românului rănit.

Românul de patruzeci de ani a fost transportat la spitalul Santa Maria della Pietà din Nola, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Băratul a rămas internat, iar medicii spun că viața lui nu este în pericol, deoarece organele vitale par să nu fi fost afectate, relatează vocedinapoli.it.

Carabinierii companiei Nola au intervenit la fața locului și au demarat o anchetă, pentru a stabili cine se face vinovat de incidentul sângeros. Forțele de ordine spun că ar fi vorba despre o tentativă de crimă. Partenera bărbatului, care nu se afla acasă în momentul incidentului, a fost, de asemenea, audiată. Investigațiile sunt continuate de reprezetanții Parchetul Nola pentru a-l identificat pe autorul tentativei de crimă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel