Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român de 38 de ani, snopit în bătaie în bar: Atacatorul s-a întors acasă, a luat pistolul și l-a împușcat
WhatsApp
Se luptă cu un român și apoi îl împușcă: un bărbat de 54 de ani a fost arestat după ce ar fi deschis focul asupra unui român de 38 de ani din „motive inutile”. Bărbatul va trebui să răspundă pentru tentativă de omor și port ilegal de arme

Bătaie la bar și apoi au urmat împușcături. Un italian de 54 de ani l-a lovit pe un român de 38 de ani. Primul este acum acuzat de tentativă de omor. A părăsit barul, s-a dus acasă să-și ia arma, s-a întors și l-a împușcat apoi pe adversarul său.

Potrivit primelor informații, împușcăturile au fost provocate de o ceartă, izbucnită într-un bar. Italianul, în vârstă de 54 de ani, oprit de carabinierii din Rho, este acuzat că a tras două focuri de armă, rănind un român de 38 de ani. Poliția l-a arestat duminică după-amiază, în jurul orei 18.00, în legătură cu un incident care avusese loc cu o zi înainte.

 

Român de 38 de ani, snopit în bătaie în bar, în Italia

 

Cu câteva minute înainte de ora 23.00, pe 30 octombrie, în Via Sempione, bărbatul de 54 de ani se afla într-un bar împreună cu românul, când, potrivit reconstituirii anchetatorilor, a izbucnit o ceartă pe motive inutile, potrivit Il Giornale.

Bărbatul a părăsit barul imediat după ce a avut loc cearta violentă și a plecat pe jos spre casă, care este situată nu departe de bar. Din casă, a luat un pistol semiautomat, deținut ilegal, și s-a îndreptat spre barul unde a început disputa. Imediat ce l-a întâlnit pe bărbatul de 38 de ani, a tras două focuri de armă asupra lui: un glonț l-a atins la coapsa stângă, provocându-i o rană adâncă.

Ambulanța a fost chemată imediat: salvatorii l-au stabilizat pe bărbat la fața locului, iar apoi l-au dus la spitalul San Carlo, unde se află încă internat, din fericire fără a fi în pericol de moarte. Glonțul nu a atins niciun punct vital, iar sosirea imediată a personalului medical a evitat ce era mai rău.

 

Atacatorul s-a întors acasă, a luat pistolul și l-a împușcat pe român

 

După ce l-a rănit pe bărbat, bărbatul de 54 de ani a fugit, încercând să-i piardă urma. Dar carabinierii au fost imediat alertați și ancheta a început imediat. La locul împușcăturilor au fost găsite și confiscate două cartușe de calibru 9x17 și un glonț neexplodat de același calibru. La locul faptei nu a fost găsită nicio urmă de armă.

Arma folosită de italian a fost găsită de scafandrii protecției civile care au pescuit arma din râul Olona, în cătunul Cerchiate di Pero. Bărbatul de 54 de ani ar fi încercat apoi să se debaraseze de armă aruncând-o în canal. În urma unor investigații amănunțite, prin recunoaștere fotografică, probe colectate și mărturii, carabinierii l-au oprit pe bărbatul de 54 de ani și l-au dus la închisoarea San Vittore, unde va trebui să răspundă acuzațiilor de tentativă de omor și port ilegal de armă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel