Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român arestat, după ce și-a înjunghiat colegul, un conațional de 59 de ani
WhatsApp
Un român de 50 de ani a fost arestat după ce și-a înjunghiat, aseară, colegul. Bărbatul revoltat a fost arestat de carbinierii din Costa Volpino.
Italia. Roman alcoolic arestat după ce și-a bătut partenera cu brutalitate

Tentativă de crimă noaptea trecută în Costa Volpino. Un muncitor în vârstă de 50 de ani, O.O., român, revoltat, a fost arestat de carabinieri după ce și-a înjunghiat un coleg de muncă, la apogeul unei dispute și probabil complice alcoolul consumat în orele precedente.

Italia. Român arestat, după ce și-a înjunghiat colegul, un conațional de 59 de ani

 

Cei doi lucrează la o firmă de tâmplărie metalică. Ieri, sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 19.00, la finalul zilei de lucru, bărbatul, aflat sub influența alcoolului, și-a atacat colegul într-un hotel din localitate, după o ceartă pe tema conviețuirii cu acesta. Și victima, R.M., este tt un român, de 59 de ani.

În urma altercației, bărbatul arestat a fost lovit în față, iar ca reacție a scos un cuțit. Apoi și-a lovit rivalul în abdomen cu arma albă - zece centimetri de lamă. Victima a fost transportată cu elicopterul la spitalul Spedali Civili din Brescia, într-un cod roșu. Ea se află în continuare în spitalul de acolo, din fericire nu este în pericol de moarte.

Citește mai departe

Român din Italia, mort într-un dramatic accident rutier. Băiatul avea doar 26 de ani

 

Un român de 26 de ani și-a găsit sfârșitul în Italia, după ce a intrat cu mașina într-o cisternă.

Un român în vârstă de numai 26 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut în Modena, provincia cu același nume din regiunea Emilia-Romagna.

Accidentul s-a petrecut vineri, 14 octombrie 2022, pe Strada Cucchiara din cartierul Baggiovara, în jurul orei 11:20, când un autoturism s-a izbit frontal de o cisternă. Conform declarațiilor unor martori citați de publicația Modena Today, autoturismul condus de tânărul român de 26 de ani a intrat într-o depășire periculoasă și s-a izbit de cisternă, care venea din sens opus.

În urma impactului dintre cele două vehicule, mașina românului s-a răsturnat de mai multe ori, lovind astfel și autoturismul pe care tocmai îl depășise, la volanul căruia se afla un bărbat de 60 de ani.

Ambele mașini au ieșit apoi de pe carosabil, iar atât mașina condusă de șoferul român, cât și cisterna, au luat foc din cauza impactului puternic.

Șoferul unei betoniere a stins flăcările

 

Potrivit sursei citate, șoferul unei betoniere, care a asistat la întreaga scenă, a intervenit imediat și a stins flăcările care au cuprins ambele vehicule, iar la fața locului au fost solicitate serviciile de urgență.

Din nefericire, rănile suferite de tânărul de 26 de ani i-au provocat decesul, iar paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul de 60 de ani, aflat în mașina depășită, a suferit și el răni, dar nu grave, acesta fiind transportat la spitalul din Baggiovara.

Și șoferul cisternei a suferit, de asemenea, câteva răni ușoare și a fost transportat la spital pentru ulterioare investigații.

La fața locului a intervenit apoi și Poliția Locală din Modena pentru investigațiile de rigoare, dar și mai multe echipaje de pompieri, pentru a recupera mașinile accidentate și a curăța drumul.

 

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel