Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: O româncă singură și bolnavă a murit de Revelion, însă a fost găsită abia după 15 zile
WhatsApp
O româncă în vârstă de 52 de ani stabilită în Italia și-a găsit sfârșitul de Revelion, însă a fost găsită abia după două săptămâni.  

Presa din Italia scrie despre cazul cutremurător al Cristinei Grigoriu, o româncă în vârstă de 52 de ani, bolnavă de cancer, singură şi fără prieteni, care s-a stins din viaţă de Revelion. Trupul neînsuflețit al conaționalei noastre a fost găsit abia după 15 zile.

Potrivit publicației Messaggero Veneto, femeia se stabilise de mai mulţi ani în Italia, însă între timp a rămas văduvă şi s-a îmbolnăvit grav. Românca locuia în localitatea Cordenons (provincia Pordenone) era singură şi nu avea prieteni.

La sfârșitul anului trecut, femeia nu a putut merge în România să petreacă Sărbătorile alături de familie, astfel că a rămas în Italia. Ea a vorbit la telefon cu rudele sale din România, inclusiv cu mama sa, iar apoi a urmat o lungă perioadă în care cei rămași acasă nu au mai reuşit să o contacteze.

Duminică, 19 ianuarie 2020, mama româncei a apelat la o cunoştinţă comună și a rugat-o să meargă să verifice dacă fiica ei este în regulă. După ce nu a răspuns la ușă, persoana respectivă a sunat la poliție.

Sosiți la fața locului, agenții au cerut ajutorul pompierilor care au intrat în casă pe geam şi au găsit-o pe femeie fără suflare. Medicii legişti au stabilit că românca de 52 de ani a murit în urmă cu aproximativ două săptămâni, cel mai probabil de Revelion sau pe 01 ianuarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel