Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă și noul ei partener, răzbunare cruntă pe fostul iubit al fetei: L-au atacat și i-au tăiat fața cu un cuțit
WhatsApp
O româncă de 24 de ani din Rimini și noul ei iubit, de 39 de ani, l-au atacat pe fostul partener al fetei ș i-au tăiat fața cu un cuțit. Deși varianta lo a fost aceea de a susține că s-au apărat de fapt de atacul bărbatului de 50 de ani, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere au arătat cum stau lucrurile de fapt.

Un bărbat a fost atacat cu un cuțit în fața casei sale de fosta sa iubită și de noul partener al acesteia. O femeie de 24 de ani, de origine română, și iubitul acesteia, în vârstă de 39 de ani, din Rimini, au fost arestați sub acuzația de a-l fi agresat pe fostul iubit al fetei pe 5 august anul trecut: victima a fost lovită mai întâi în spate și apoi în față.

Potrivit reconstituirii poliției, în seara atacului, fostul iubit din Rimini, după o ceartă cu fata, a fost urmărit pe stradă și lovit de mai multe ori în spate și în față cu un cuțit, înainte de a reuși să scape și să ajungă la secția de poliție. Acesta și-a indicat imediat fosta iubită ca fiind autoarea atacului.

Cuplul a fost depistat, iar tânăra a declarat că nu a făcut decât să se apere. Cu toate acestea, examinarea locului atacului de către anchetatori a confirmat versiunea victimei, în defavoarea celei a fetei.

Potrivit anchetei, cuplul este responsabil și de o agresiune ulterioară, la 16 august, asupra unui bărbat de 50 de ani din Riccione, o veche cunoștință a fetei, potrivit Il Fatto Quotidiano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel