Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă s-a dat în spectacol pe o terasă. A furat mâncarea clienților și a atacat polițiștii
WhatsApp
Poliția de Stat din Genova a denunțat o româncă în vârstă de 33 de ani, cu antecedente penale, deoarece, fiind în stare de ebrietate, a atacat un polițișt și a furat mâncarea de pe masa clienților unei terase.
Italia. O româncă s-a dat în spectacol pe o terasă. A furat mâncarea clienților și a atacat polițiștii

O patrulă de poliție de la Comisariatul Cornigliano a intervenit, ier după-amiază, la un bar din Sampierdarena, unde o femeie mergea printre mese și fura mâncarea de la clienți. Când a ajuns la fața locului, ofițerii de poliție au găsit femeia, de 33 de ani, de origine română, cunoscută cu mai multe antecedente penale, care stătea la o masă și mânca, relatează levantenews.it.

La vederea polițiștilor, femeia a devenit agitată și a aruncat farfuriile pe pământ. Unele vase au fost aruncate  de femeie spre agenții de poliție, care au fost înjurați și amenințați. După ce a fost liniștită, românca a fost dusă la secția de poliție. 

Martorii au povestit că acesta nu a fost singura ieșire nervoasă a româncei. În ultimele trei luni, în fiecare zi, uneori chiar de mai multe ori pe zi, femeia, în stare de ebrietate, venea la barurile din zonă și fura mâncare de la clienți. Mai mult românca reușeai să-i intimideze și pe proprietari.  În unele cazuri, spun martorii, românca a atacat și a bătut vânzătorii sau arunca vase către cei care i se opuneau. În ultimele luni, pe lângă pierderea clienților și a banilor, comercianții au trăit într-o stare de anxietate, frică și exasperare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel