Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă, în stare gravă, după ce a căzut de la etajul doi. Intrase prin efracție într-un apartament
WhatsApp
O tânără româncă se află în stare gravă, după ce a căzut de la fereastra unui apartament, în care intrase, în lipsa proprietarului pe care, de altfel, îl cunoșteau. Medici sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire a tinerei.  
Foto: ILUSTRATIV

Evenimentul a avut loc, ieri, în via La Mantia, o stradă laterală a vialei Trieste, în Caltanissetta. Două fete, de orgine română, au decis să intre într-un apartament situat la etajul al doilea al unui imobil. Tinerele au intrat în casă, însă atunci când au auzit că proprietarul s-a întors, au decis să fugă prin geam.

Din nefericire, una dintre fete, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut echilibrul și a căzut de la doilea etaj.  Tânăra a ajuns la spital, cu multiple fracturi, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire, scrie qds.it. 

La fața locului au ajuns carabinierii și o ambulanță, care a transportat-o ​​pe tânără la camera de urgență Sant'Elia. Carabinierii încearcă acum să o identifice pe cealaltă persoană, care intrase cu tânăra rănită în acel apartament.  În urma testelor toxicologice, s-a stabilită că românca rănită era drogată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel