Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă ce și-a ascuns sarcina, a născut în ambulanță un bebeluș fără viață: „Alo! Veniți! Nu-mi explic simptomele bolii!”
WhatsApp
O româncă, rezidentă în Manciano, Italia, a născut în ambulanță, însă bebelușul a fost fără viață.

Autopsia dispusă de procurorul Grosseto din Italia asupra nou-născutului care a murit în ambulanță va fi probabil efectuată luni.

Conform celor reconstituite până acum, intervenția ambulanței a avut loc după ce chiar ea a apelat la serviciile de urgență și le-a spus salvatorilor că nu se simțea bine și nu își putea explica simptomele bolii.

În realitate, românca era însărcinată în opt luni, dar a ascuns sarcina. După ce a fost băgată în ambulanță, medicii au înțeles imediat că durerile se datorează contracțiilor nașterii. A fost deci activată și salvarea aeriană Pegaso, dar când ambulanța a ajuns în zona Marsiliana, românca a născut.

Autopsia va trebui să stabilească în primul rând dacă copilul s-a născut deja fără viață sau dacă inima i-a încetat să mai bată după naștere.

Femeia mai are acasă încă patru copii.

Italia. Concediul parental, prelungit cu încă o lună, din 2023. Beneficiarii vor lua 80% din salariu

 

Vezi și 

 

O româncă a reușit o raritate într-un spital din Italia. A născut gemenele în mod natural: „Le mulțumesc foarte mult medicilor!”

 

O româncă, în vârstă de 33 de ani, a născut natural două fetițe gemene, la spitalul din Vizzolo Predabissi, regiunea Lombardia din Italia. Un asemenea eveniment nu a mai avut loc de trei ani la spitalul respectiv.

Dorm liniștite, una lângă alta, în leagăn. Ginevra cântărește 2,69 kilograme, iar Gabriela, 2,77 kilograme. S-au născut la 19 minute diferență una de alta. Două gemene care încă nu știu cât sunt de speciale, nu doar pentru mama Alina și tatăl Gabriel, ci și pentru întreg personalul de medici, asistente și obstetricieni de la spitalul Vizzolo Predabissi care le-au ajutat să vină pe lume. Pentru că ceea ce s-a întâmplat la punctul de naștere al Asst Melegnano Martesana, unde se înregistrează în medie șase sute de nașteri în fiecare an, este o raritate.

Nașterile de gemeni nu sunt de obicei frecvente. Ultima, explicată de conducerea structurii, a avut loc în urmă cu exact 12 luni: pe 3 august 2021. Dar particularitatea Gabrielei și Ginevrei constă în felul în care micuțele au văzut lumina: cu un travaliu care a durat trei ore și un procedeu total natural. Un fapt chiar neobișnuit, dacă te gândești că ultimul eveniment similar datează de acum trei ani.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel