Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O mireasă a continuat nunta chiar dacă partenerul ei și-a pierdut viața: "Dragostea depășește granițele morții"
WhatsApp
„Împreună până când moartea ne va despărți” a fost motto-ul aplicat de o femeie din Roma. Femeia a avut ghinionul să-i moară logodnicul chiar în ziua în care ar fi urmat să aibă loc nunta. 
O femeie s-a căsătorit în ziua în care i-a murit logodnicul

O căsătorie inedită s-a oficiat, în mod simbolic, la Roma. O femeie a decis să continue căsătoria cu cel pe care l-a ales ca soț, chiar dacă el a decedat chiar în ziua în care ar fi urmat să aibă loc ceremonia religioasă.

Este vorba despre un cuplu ghinionist: Andrea Campana și Giuseppina. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a decedat pe loc în urma unui accident în trafic, relatează Il Messaggero

Andrea se afla la bordul scuterului său, dar a fost lovit puternic de o mașină. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, nu a mai putut fi salvat.

Gestul unei femei a înduioșat întreaga lume. S-a căsătorit în ziua în care logodnicul său a murit 

Chiar dacă a suferit șocul vieții ei, Giuseppina a ales să își exprime dragostea față de Andrea și după moartea lui. Mărturia de iubire s-a transformat într-un mesaj in memoriam. 

Cu toate acestea, preoții din Roma au acceptat ca femeia să numească acest moment  „ căsătorie după moarte”, ca un simbol al iubire eterne.

„Andrea va fi întotdeauna al tău și numai al tău”, a spus preotul paroh, celebrând o dragoste care depășește toate granițele, chiar și a morții”. Pe tot parcursul ceremoniei, femeia a purtat buchetul de mireasă. 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel