Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Nemulțumit de meniul restaurantului, un bărbat s-a răzbunat pe chelneriță - a rupt un scaun pe spatele femeii: „Sunt un psihopat!“
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 55 de ani a agresat o chelneriță într-un bar din centrul orașului Padova: A rupt un scaun pe spatele femeii, pentru că nu i-a plăcut meniul restaurantului.

Nu i-a plăcut meniul și, într-un acces de furie, s-a ridicat și a izbit scaunul de spatele chelneriței. Atacul a avut loc la Caffè Veneto, în centrul orașului Padova, pe Via dei Martiri della Libertà.

Poliția a intervenit la fața locului pentru a încerca să-l oprească pe atacator, un bărbat de aproximativ 55 de ani, și să evite ce e mai rău. Incidentul a avut loc în prima parte a după-amiezii de ieri, duminică 14 august.

Bărbatul ar fi fost nemulțumit de meniul barului și și-a pierdut cumpătul, răcnind împotriva tuturor celor aflați în apropiere. Potrivit reconstituirilor efectuate de anchetatori, clientul, care intrase în cafenea pentru a lua prânzul, și-a pierdut controlul și s-a aruncat asupra chelneriței, o femeie de 40 de ani care lucra acolo de ani de zile și care se apropiase de el pentru a-l servi, enumerând felurile de mâncare din meniu. Femeia îi explicase că unele feluri de mâncare din meniu nu erau disponibile.

Italia. Nemulțumit de meniul restaurantului, un bărbat s-a răzbunat pe chelneriță 

 

"Bărbatul a ascultat fără să dea vreun semn de dezaprobare, apoi s-a ridicat și părea că vrea să plece, în schimb a luat brusc un scaun și l-a aruncat cu putere în spatele chelneriței, aruncând-o la podea. În acel moment, femeia era pe podea și nu se putea ridica, dar atacatorul s-a aplecat și a lovit-o cu pumnul între față și gât, apoi s-a întors să plece“, a declarat proprietarul magazinului pentru Today. Femeia a fost transportată la spital, unde a rămas mult timp sub observație.

Un client care a asistat la scenă a intervenit în apărarea femeii, care fusese bătută cu brutalitate de bărbatul violent, și a încercat, de asemenea, să îl oprească pe agresor să fugă înainte de sosirea poliției. La vederea ofițerilor, bărbatul a strigat "Sunt un psihopat, îmi vreau avocatul".

În acel moment, bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost imobilizat și dus de acolo. 'Am fost foarte speriați, a fost un episod teribil', au declarat angajații barului pentru Il Gazzettino.

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel