Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mai multe magazine, jefuite de o gaşcă de români. Au furat produse de 10.000 de euro
WhatsApp
În urma unei operațiuni, carabinierii de la unitatea operativă Gradisca D'isonzo au identificat doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 si 32 de ani, de origine română, care dețineau o cantitate mare de bunuri, provenite din furturi din diverse lanțuri de supermarketuri din zona Triveneto.  
carabinieri_noaptea

Investigaţia a pornit de la un furt de produse alimentare, în valoare de 173 de euro, la un supermarket din Gradisca D'isonzo, pe data de 10 august. Câteva zile mai târziu, carabinierii au oprit, în apropiere de autostrada Villesse, un automobil care încerca să  părăsească teritoriul național, scrie triestecafe.it.

În timpul inspecției, la bordul vehiculului, carabinierii unității operaționale și mobile Gradisca D'isonzo au găsit aproximativ cincisprezece saci negri plini cu diverse mărfuri, inclusiv 750 pachete de conserve și 490 spray-uri contra țânțarilor, precum și zeci de produse pentru îngrijirea personală.

La cererea militarilor, cei trei românu au declarat că au achiziționat produsele din Franța, însă nu au putut prezenta niciun  bon fiscal. Marfa, în valoare de circa 10.000 de euro a fost confiscctă, iar cercetările sunt continuate de carabinierii din Gradisca D'isonzo. Oameni legii vor identifica magazinele jefuite de cei trei romani.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel