Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Dreptate pentru Nicoletta, românca torturată, incendiată și apoi îngropată: Carmelo Bonetta, sentință definitivă
WhatsApp
Asasinarea Nicolettei Indelicato în Marsala: sentință definitivă pentru unul dintre ucigași. Carmelo Bonetta a primit 30 de ani de închisoare. Cealaltă co-autoare, românca Margareta Buffa, a fost condamnată la închisoare pe viață.

Sentință definitivă pentru ucigașul Nicolettei Indelicato: prima secție a Curții de Casație a confirmat condamnarea la 30 de ani de închisoare pentru Carmelo Bonetta, în vârstă de 38 de ani.

Bărbatul a mărturisit că a ucis-o pe tânăra româncă de 25 de ani cu douăsprezece lovituri de cuțit și apoi a ars-o parțial. Crima a avut loc în noaptea de 16 spre 17 martie 2019 în zona rurală din contrada Sant'Onofrio, în interiorul localității Marsala din provincia Trapani.

Curtea de Casație a calificat recursul apărării drept "inadmisibil". În 2021, Bonetta a declarat în fața judecătorilor că regretă că a ucis-o pe Nicoletta și că și-a cerut scuze familiei Indelicato.

Italia. Dreptate pentru Nicoletta, românca torturată, incendiată și apoi îngropată

 

Margareta Buffa, în vârstă de 32 de ani, compatriotă a Nicoletei, a fost de asemenea condamnată pentru acest tragic eveniment și la închisoare pe viață. Motivul rămâne un mister: în trei ani nu s-a putut clarifica motivul crimei, ce l-a determinat pe Bonetta să o ucidă pe Nicoletta.

Amintim că Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat poliția și toată comunitatea a început să o caute pe tânără după un apel făcut chiar de primarul localității Marsala.

Cadavrul tinerei a fost descoperit după două zile, pe un câmp din zona rurală a Marsalei. Investigațiile au dus la Margareta Buffa, în vârstă 29 de ani, fostă prietenă a victimei.

Carmelo Bonetta, sentință definitivă

 

Adoptată de o familie Marsala, Buffa stabilise o relație cu Nicoletta, care a fost adoptată și ea tot de România. Potrivit unor martori, Margareta o folosise pe Nicoletta „ca bancomat”, până când, în cele din urmă, a decis să-i ia viața. Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoletta. 

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara. În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr. Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel