Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Două românce, care jefuiau bătrânii prin metoda "Îmbrățișarea", prinse după câteva luni de căutări
WhatsApp
Două românce au fost acuzate pentru infracțiuni de furt, în urma  anchetelor efectuate de carabinierii stației Soragna, sub coordonarea Parchetului Parma.
Italia. Un fermier și-a ucis soția, apoi s-a sinucis

Cele două românce sunt acuzate că a comis două furturi: unul pe 5 mai la Colorno și unul pe 26 mai la Fidenza, folosind așa-numita „Tehnica îmbrățișării”. Hoațele își abordau victimele, de obicei persoane în vârstă, cerându-le să indice o adresă. 

Apoi, drept mulțumire pentru ajutor, își îmbrățișau victimele și, cu un gest iscusit și testat, reușeau să le sustragă ceasurile scumpe pe la încheietura mâinii. Ulterior, se făceau nevăzute. În cazul jafului din Colorno, victima a realizat că fost jefuită după câteva ore.

Pe data de 31 mai, la punctul de control de la Soragna, carabinierii au identificat o mașină suspectă, pe care au oprit-o și au verificat-o cu atenție. Femeile, cunoscute cu antecedente penale pentru infracțiuni împotriva bunurilor, au corespuns descrierii emise de carabinierii stației Compagnia di Fidenza. Mai mult, cele două românce nu au putut să-și justifice prezența în Soragna, scrie gazzettadiparma.it. Cele două românce, care fusese căutate și în provinciile Bologna și Verona, au fost arestate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel