Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Caz CUTREMURĂTOR. Ucisă cu sânge rece pentru că NU a vrut să AVORTEZE. Ce pedeapsă a primit UCIGAȘUL
WhatsApp
Un tribunal din Veneţia a dat sentinţa definitivă în cazul tânărului moldovean care și-a ucis iubita cu sânge rece pentru că nu a vrut să avorteze. 

În luna martie a anului trecut, tânărul moldovean Mihail Savciuc, student în Italia, și-a omorât iubita însărcinată, originară și ea din Republica Moldova. Crima a avut loc într-o duminică, iar disparţia Irinei a fost anunţată de mama fetei marţi. 

Irina era însărcinată în luna a şasea când a fost ucisă de iubitul ei, pe motiv că aceasta a refuzat să facă avort. Ea purta în pântece pruncul lui Mihail pe care dorea să-l nască. Potrivit autorităților, tânărul de 19 ani a lovit-o cu o piatră până a lăsat-o fără suflare, apoi a ascuns cadavrul într-o pădure, sub niște crengi. 

Potrivit presei italiene, polițiștii l-a prins când Mihail a vândut la amanet bijuteriile fetei, pe care a obținut 80 de euro

Mihai Savciuc a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Totodată, mama Irinei Bacal va primi o despăgubire de 200.000 de euro, iar sora acesteia 80.000 de euro.

 
 
(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel