Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia ar putea ieși din UE? Claudiu Stănășel, cel mai tânăr român cu funcție politică, răspunde la interviurile StiriDiaspora (VIDEO)
WhatsApp
Un cunoscut senator italian, Gianluigi Paragone, a anunţat că va lansa o mișcare politică al cărei scop este de a scoate Italia din Uniunea Europeană. Senatorul doreşte să valorifice sentimentul anti-Bruxelles, deoarece Italia luptă să-și reînvie economia afectată de coronavirus. 

Claudiu Stănășel, în vârstă de 25 de ani, cel mai tânăr român cu o funcție politică în Italia, fiind ales Consilier Local în localitatea Prato, a vorbit la interviurile StiriDiaspora.ro despre acest subiect precizând faptul că Italia, în opinia lui, nu are de gând niciodată să iasă din Uniunea Europeană.

Citește și Claudiu Stănășel, consilier local în Prato: "Sunt prieten cu Salvini. Mi-a cerut să candidez"

„Eu nu cred și nu am crezut niciodată că Italia are de gând să iasă vreodată din Uniunea Europeană. În primul rând pentru că, o spun din suflet, sunt un susținător la UE, și mereu am fost, chiar dacă în momentul de față are nevoie de o mare schimbare, dar asta nu înseamnă că trebuie să o părăsim. Cred că atunci când este greu, în momentele dificile, trebuie să fii capabil să schimbi, nu să lași, că de lăsat sunt buni toți, dar de rămas să lucrezi și să schimbi cu adevărat, asta înseamnă să fii un om politic adevărat.

Hai să fim foarte sinceri! În acest sens, nu prea ne-a ajutat UE. S-au trezit foarte târziu! Multe vorbe și puține fapte. Și acele fapte care au venit cu întârziere nu-și vor vedea efectele decât peste 1 an. 

Citește și Claudiu Stănășel, cel mai tânăr român cu funcție politică în Italia, la interviurile StiriDiaspora

Dacă toți cetățenii UE vrem o UE adevărată, nu trebuie bazată doar pe bani! Ci pe susținerea în situații dificile. Dacă personalități importante din UE își permit să spună declarații greșite care au efecte negative aspura economiei unei țări probabil mai bine ar tace din gură. 

Sunt sigur că serviciile secrete din UE știau ce se întâmplă. Alegerea unor guverne de a nu face nimic este periculoasă. Cred că ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni va schimba viziunea cetățenilor europeni despre această instituție”, a declarat Stănășel la interviurile StiriDiaspora.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel