Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Accident mortal provocat de un român: Nu a mai rămas nimic din mașina victimei. „Flavius nu ar fi trebuit să conducă“
WhatsApp
Un român de 24 de ani a fost arestat pentru omucidere rutieră, în Umbria, Italia. Flavius a făcut praf un Smart condus de un tânăr de 36 de ani, apoi s-a speriat și a fugit de la locul accidentului. Când l-au găsit, polițiștii au înțeles de ce a făcut asta.

Judecătoarea Chiara Mastracchio a dispus ca bărbatul de 24 de ani de origine română care, în urma accidentului din Valnerina în care și-a pierdut viața Manuel Galeazzi, în vârstă de 36 de ani din Ferentillo. Autorul cumplitului accident și-a abandonat Alfa 147 pe stradă și a fugit pe jos, probabil în stare de șoc, să fie arestat preventiv după gratii.

Poliția i-a dat de urmă în zori de-a lungul drumului de stat 79, între Papigno și Marmore. Dus la spital, a fost supus unor teste de alcoolemie și toxicologice. La câteva ore după accident, a fost testat pozitiv în ambele cazuri; în ceea ce privește drogurile, tehnicienii de laborator au detectat cocaină în sângele său. Spitalizat cu un prognostic de 20 de zile, A.F.M. și-a exercitat dreptul de a nu răspunde, marți, la audierea pentru validarea arestului din spital.

Italia. Accident mortal provocat de un român

 

Sâmbătă seara, Flavius nu ar fi trebuit să conducă acea mașină: permisul îi fusese deja retras în urma unui control anterior. Impactul cu mașina Smart a lui Manuel a fost atât de violent încât nu i-a lăsat nicio șansă tânărului tată al unei fetițe de cinci ani. Comunitatea din Ferentillo și întreaga Terni Velnerina îl plâng și își amintesc de el ca de un muncitor cinstit, un prieten sincer și afabil.

 Nu a mai rămas nimic din mașina victimei. „Flavius nu ar fi trebuit să conducă“

 

În apărarea tânărului de 24 de ani, care urmează să fie arestat preventiv sub acuzația de omucidere rutieră, fugă de la locul accidentului și conducere fără permis și sub influența drogurilor, se află avocatul Tommaso Filidei, care, vizat de utilizatorii de socializare care se pronunță dacă cazul ar trebui să fie preluat în sarcină, nu intenționează să răspundă la provocări, deoarece dreptul la apărare ar trebui să fie recunoscut pentru toată lumea.

Între timp, miercuri dimineață, Procuratura din Terni a emis autorizația, fără a dispune efectuarea autopsiei, și a restituit corpul lui Manuel Galeazzi familiei sale. Înmormântarea bărbatului de 36 de ani va avea loc vineri, 3 februarie, la ora 15.00, la Ferentillo.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel