Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda. Un român a crezut că se poate îmbogăţi peste noapte. A încercat să înşele autorităţile 
WhatsApp
Biroul Național de Crimă Economică din Dublin a reţinut un român de 40 de ani, care solicitase 60.000 de euro, daune pentru pentru că ar fi suferit vătămări corporale, provocate în urma unui accident rutier.  
roman_dubin_inselatorie

Constantin I. a fost reţinut după ce Înalta Curte de Justiţie a vizionat un videoclip în care se vedea cum românul merge şi face jogging, în ciuda faptului că a susţinut că a avut nevoie de un scaun cu rotile și cârje, după ce ar fi fost victima unui accident rutier produs în anul 2016.  

Cazul fals de vătămare a fost trimis la Biroul Național de Crimă Economică din Dublin. În această săptămână, polițiștii s-au deplasat la domiciliul românului, pe care l-au văzut cum se delasa fără scaun cu rotile. Românul şi soţia sa au fost duşi la poliţie pentru interogatoriu.

Un purtător de cuvânt al biroului a confirmat că două persoane au fost arestat pentru conspirație şi înșelăciune. „Bărbatul (40 de ani) și femeia (41 de ani) au fost arestați și reținuți în temeiul Legii penale din 1984. Ancheta se referă la o presupusă coliziune rutieră care a avut loc în 2016”, au transmis oficialii Biroului Național de Crimă Economică din Dublin. De asemenea, românul este cunoscut autorităţilor ca având anterior 14 condamnări, printre care furturi și încălcarea ordinii publice, transmite thesun.ie.

Vecinii povestesc că au fost afectați de comportamentul antisocial al românului, care îi ataca verbal, îi scuipa şi asculta muzica la volum maxim până noaptea târziu. „A provocat atât de multe probleme pe aici. A trebuit să chemăm gardienii de zeci de de ori. El este o amenințare pentru noi“, a spus un vecin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel