Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Individul care a distrus peste 100 de cruci într-un cimitir din Timiș a fost prins 
WhatsApp
Individul care a distrus peste 100 de cruci într-un cimitir din județul Timiș a fost prins de polițiști. 

Un individ în vârstă de 47 de ani, din localitatea Remetea-Luncă, a fost supus audierilor vineri seara de către polițiștii din Timiș, fiind suspectat de profanarea a zeci de morminte în cimitirele ortodox și penticostal din comună.

După ce au primit sesizarea cu privire la profanarea mormintelor din localitatea Remetea-Luncă miercuri, polițiștii Secției 10 Rurale Făget au inițiat investigații, iar vineri au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, suspectat de comiterea faptei.

În timpul percheziției, au fost găsite și ridicate medii de stocare și bunuri ce par a fi fost folosite în comiterea faptei.

Bărbatul a fost escortat pentru audieri, iar polițiștii continuă investigațiile sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, cu scopul de a analiza probele colectate și de a identifica întreaga activitate infracțională a suspectului, conform unei informări de presă emise de Poliția Timiș.

Polițiștii timișeni au deschis miercuri un dosar penal in rem pentru profanarea mormintelor, după ce aproape 100 de cruci de pe morminte au fost distruse în cimitirul ortodox și cel penticostal din localitatea Remetea-Luncă, aparținând comunei Mănăștiur. Acum urmărirea penală se poate îndrepta contra persoanei identificate, care a făcut distrugerile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel