Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Îndepărtați petele negre de pe tigăi cu acest truc cu folie de aluminiu. Este incredibil cum dispar!
WhatsApp
Oalele sunt de bază în bucătărie, nu pot lipsi pentru a pregăti mâncăruri delicioase. Totuși, chiar și cu spălarea normală și constantă, se pot păta și nu doar în interior când arde mâncarea, ci și în exterior. Deși nu le acordăm importanță, arată foarte inestetic și neglijent, de aceea astăzi vă vom spune cum să eliminați petele negre de pe oale cu acest truc cu folie de aluminiu.
Îndepărtați petele negre de pe tigăi cu acest truc cu folie de aluminiu. Este incredibil cum dispar!

Deși este important să ne amintim că, pe cât de mult ne iubim oalele și tigăile, este important să le schimbăm periodic, în special pe cele din teflon, deoarece pot elibera în timp reziduuri care se lipesc de alimente și pot fi periculoase pentru sănătate. Acolo unde nu sunt într-o stare atât de proastă și sunt doar pătate, nu există niciun motiv să cheltuiți pe o oală nouă.

Ai tocătorul zgâriat și pătat? Fă-l ca nou cu aceste ingrediente banale. Un truc secret de la gospodine

Acest truc este foarte ușor și ieftin, în plus, nu va trebui să experimentați cu substanțe chimice foarte abrazive și chiar periculoase pentru a obține rezultatele pe care le căutați. Da, trebuie să știți că acest sfat este pentru cazurile moderate. Dacă vasele dumneavoastră arată mai mult ca o bucată de cărbune decât un instrument de bucătărie, vă recomandăm alte trucuri precum înmuierea în oțet și chiar cola.

Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

 

Îndepărtați petele negre de pe oale cu acest truc cu folie de aluminiu

 

O să ai nevoie de:

- folie de aluminiu

- săpun lichid de vase.

Cum să eliminați petele și mirosul de transpirație de pe perne fără a le spăla? Trucul pe care este bine să-l cunoști. Economisești timp și bani

Pas cu pas:

Tăiați o bucată de folie de aluminiu, suficient de mare pentru a face o minge mică prin mototolirea ei. Mototolește bucata de folie de aluminiu într-o minge.

Umeziți oala sau tigaia. Aplicați câteva picături de săpun de vase pe bila de folie de aluminiu, acest lucru o va ajuta să alunece mai bine și vă va fi mai ușor de curățat.

Frecați partea afectată cu mingea din folie de aluminiu. Când bila de aluminiu este plată, rupeți-o puțin și încreți-o din nou ca o minge.

Clătiți vasele și voilà! Petele au dispărut ca prin minune! 

Curăță un cățel de usturoi și aruncă-l în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul de care nu te poți lipsi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel