Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incredibil: Polițiștii din Baia Mare au păzit un cadavru câteva ore pentru că la Medicină Legală era închis
WhatsApp
Un echipaj de poliție din Baia Mare a păzit timp de câteva ore trupul neînsufețit al unui bărbat care a murit într-o stație de autobuz, pentru că cei de la Medicină Legală de la Spitalul Județean le-ar fi spus că au program de la 8 la 16. 

Solicitarea prin 112 a fost făcută în noaptea de 26 decembrie, în jurul orei 3.

"Polițiștii au intervenit pe strada Victoriei din muncipiul Baia Mare după ce au fost sesizați că pe o bancă se află o persoană care nu se mișcă. Personalul medical ajuns la fața locului a constatat decesul persoanei, iar polițiștii, în urma verificărilor efectuate, au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în localitatea Săcălășeni", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș.

Bărbatul a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare pentru necropsie, dar abia după câteva ore.

"Până să îl ducă la morga spitalului, până să se deschidă programul nu l-au lăsat singur. Solicitarea a fost puțin după ora 3.00, pe 26 decembrie", a spus Florina Meteș.

Polițistii au trebuit să aștepte ora 8 pentru a preda cadavrul bărbatului medicilor legiști, pentru că li s-ar fi spus că la acea ore începe programul serviciul de medicină legală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Baia Mare, Vasile Ioan Pop, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu există program la acest serviciu.

„Medicina legală lucrează non stop, trebuie să funcționeze non stop. Nu știu amănunte, nu știu ce s-a întâmplat. Nu mi se pare normal, medicina legală este un serviciu care are program 24 din 24, sunt chemați telefonic. Nu știu sigur care a fost treaba acolo", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Baia Mare, potrivit Mediafax.

Polițiștii fac cercetări în continuare, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel