Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încăierare crâncenă între doi români, în Spania: Parchetul cere un an și jumătate de închisoare pentru un tânăr român
WhatsApp
Parchetul cere un an și jumătate de închisoare pentru un tânăr român acuzat că și-a rănit un consătean într-o bătaie într-un bar din Granada, Spania. Românul este acuzat că a acționat "sub influența consumului abuziv anterior de băuturi alcoolice".

Parchetul a cerut un an și jumătate de închisoare pentru un cetățean român în vârstă de 29 de ani, pentru că ar fi comis o infracțiune de vătămare corporală, cu circumstanța atenuantă de beție, împotriva unui compatriot de 32 de ani, în timpul unei bătăi în fața unei discoteci din Gualchos-Castell de Ferro, în regiunea de coastă Granada.

Încăierare crâncenă între doi români, în Spania

 

Acest lucru se arată în concluziile provizorii ale Parchetului, la care Europa Press a avut acces. Faptele, pentru care cel de-al doilea este acuzat și de o presupusă infracțiune de vătămare corporală, datează din data de 19 noiembrie 2017, ora 3.00, când a început o ceartă în care cei doi s-ar fi "agresat reciproc, cu intenția de a aduce atingere integrității corporale a altora".

În acest fel, ambii s-ar fi luptat, bărbatul mai în vârstă "împingându-l" pe cel de 29 de ani, în timp ce acesta din urmă l-ar fi lovit pe celălalt "în cap", acesta "căzând la pământ" ca urmare a acestui fapt. "Odată ajuns acolo, l-a luat în brațe și l-a aruncat din nou la pământ și l-a lovit cu piciorul în braț".

Parchetul cere un an și jumătate de închisoare pentru un tânăr român 

 

Acuzatul principal ar fi acționat "sub influența consumului abuziv anterior de băuturi alcoolice, cu afectarea facultăților sale volitive de a-și adapta conduita în conformitate cu înțelegerea caracterului ilicit al acțiunilor sale". Presupusa agresiune i-a provocat bărbatului mai în vârstă, printre alte leziuni, o ruptură a ligamentului colateral cubital al primului deget de la mâna stângă.

Între timp, cel mai tânăr a suferit o contuzie a primului deget de la mâna dreaptă "fără sechele previzibile". Pentru aceasta, procurorii îi cer celui mai în vârstă să plătească o amendă de 640 de euro.

Faptele urmează să fie judecate la Secția a doua a Tribunalului Provincial din Granada în zilele de 4 și 5 octombrie.

 

---------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhL 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel