Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încă un accident în care a fost implicat un polițist, în Râmnicu Vâlcea
WhatsApp
Un polițist care circula pe strada Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea a provocat un accident, miercuri, cu mașina de serviciu. Nu au fost înregistrate victime. Accidentul s-a produs pe strada Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea.

Din primele transmise de Poliția Vâlcea, polițistul se în afla exercitarea atribuțiilor de serviciu.

"Autospeciala (...) ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat de 28 de ani pe strada Calea lui Traian din direcția Nord către Sud", anunță Poliția Vâlcea.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Nu au fost înregistrate victime.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, urmând să stabilească cu exactitate cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Ieri, o altă mașină de Poliție a fost implicată într-un accident în lanț în Cluj-Napoca

 

Un autobuz, o autospecială de la poliţia locală, un cap tractor (TIR) şi un autoturism au fost avariate, marţi, în urma unui accident care a avut loc în Cluj-Napoca.

Un accident în lanț a avut loc, marți dimineața, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Impactul s-a produs între o mașină a Poliției Locale, un autobuz, un cap tractor, dar și un autoturism. O persoană a fost rănită, însă fără a fi transportată la spital.

"Intervenţie în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii. Două autospeciale şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au intervenit în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.50, iar la faţa locului au găsit o autospecială de la poliţia locală, un autobuz, un autoturism şi un cap tractor avariate, iar ocupanţii erau ieşiţi din acestea", se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, o persoană a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel