Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, sâmbătă, 16 iunie, 2018
WhatsApp

HOROSCOP BALANȚĂ SÂMBĂTĂ 16 IUNIE

Te simţi ciudat într-un anturaj cu care nu prea găseşti subiecte comune de discuţie.

De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimţi un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strică atmosfera cu modul lor de a se comporta.

Unii sunt tăcuţi şi parcă ai vorbi cu surzii, alţii sunt ca de pe altă planetă şi eforturile tale de a le intra în graţii eşuează, deci trebuie să dai dovadă de multă toleranţă şi flexibilitate în funcţie de caracterele celor cu care intri în contact.

HOROSCOP SCORPION SÂMBĂTĂ 16 IUNIE

Ai grijă la tertipurile pe care le foloseşti azi pentru a depăşi un moment tensionat, pentru că, deşi pe moment poate te ajută să-ţi atingi scopurile, mai apoi îşi va arăta şi latura negativă.

Eşti tentat să promovezi o informaţie greşită, să transmiţi mai departe o minciună sau abordezi o atitudine falsă faţă de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect deşi nu e deloc aşa.

Oricât de greu ar fi să fii sincer şi să spui adevărul în faţă, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o gogomănie care îţi poate ştirbi şi ţie imaginea şi le poate da şi lor peste cap toate planurile.

HOROSCOP SĂGETĂTOR SÂMBĂTĂ 16 IUNIE
Cel mai bine e să stai în banca ta şi să-ţi pregăteşti succesul din umbră. Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care îl construieşti cu ambiţie şi răbdare.

Aşteaptă să se clarifice situaţia, să ajungi la primele rezultate palpabile, şi abia după aceea să te lauzi cu ce ai realizat.

Cele mai de răsunet reuşite sunt cele asupra cărora păstrezi o oarecare undă de mister, făcându-le publice abia după ce se vor materializa. Cât timp eşti convins că te îndrepţi spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp până se vor arăta concret!

HOROSCOP CAPRICORN SÂMBĂTĂ 16 IUNIE

Eşti înconjurat de multe figuri feminine care au diverse roluri în treburile tale.

Există una care te stimulează, te încurajează să te implici mai mult într-un proiect interesant, pe când alta, poate cu mai multă experienţă de viaţă sau mai matură, te opreşte din elan şi îţi aduce aminte de chestiuni materiale sau pragmatice pe care nu le ai în cea mai bună ordine şi îţi cere să le rezolvi pe acestea mai întâi.

Ambele vor avea într-un final un rol important, pentru că îţi vor fi de folos exact aşa cum e mai bine pentru tine: una te împinge de la spate, alta să te trage de mânecă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR SÂMBĂTĂ 16 IUNIE

Eşti foarte emoţionat de un eveniment care va avea loc în următoarea perioadă.

Fiecare clipă care te apropie de acel moment creşte starea de emotivitate, pentru că nu ştii foarte clar ce te aşteaptă. Eşti influenţat de cei din jur care îţi prezintă aceste perspective în lumini foarte contradictorii, ca atare nu ţine cont de povestirile lor, ci vei vedea tu cu ochii tăi cum va ieşi.

Dacă ai o atitudine tonică şi încrezătoare, şi rezultatele vor fi excelente. Deci lasă teama şi suspiciunea şi înarmează-te cu tot optimismul de care eşti capabil, deoarece gândirea pozitivă naşte rezultate pozitive întotdeauna!

HOROSCOP PEȘTI SÂMBĂTĂ 16 IUNIE

Latura duală este bună în unele momente, pentru că te ajută să vezi şi faţa ascunsă a lucrurilor.

Chiar dacă ceva nu arată tocmai bine la prima vedere, ajunge doar să-ţi păstrezi firea optimistă şi vei descoperi că orice zonă neagră are şi un punct alb care merită scos în valoare.

Totul are şi puncte slabe, dar şi momente de apogeu, şi acestea trebuie valorificate cel mai bine.

Orice supărare a fost imediat compensată de fericire, orice coborâş a fost urmat de un urcuş spre maxim, deci nu merită să vezi doar punctele lipsă din bilanț.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel