Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, marți, 23 iulie 2019
WhatsApp
Horoscop. Gemeni să aibă  grijă în compania cui se va  aventura în această zi, iar nativii din Rac trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, în ceea ce priveşte atitudinea faţă de prieteni, colegi sau membri ai familiei.
Leii au o mare şansă, astăzi, de a se îndrăgosti

Berbec

Berbeci, fiţi înţelepţi în ceea ce priveşte sfera finanţelor. Consulaţi-vă cu partenerul/a privind bugetul vostru dacă doriţi să planificaţi o excursie în viitorul apropiat. Trebuie să aveţi în vedere că aveţi nevoie de o anumită sumă de bani şi pentru evenimente neaşteptate care pot apărea în viaţa voastră. Evitaţi să vă împrumutaţi dacă nu sunteţi siguri că puteţi înapoia banii la timp.

Taur

Tauri, timpul petrecut în aer liber vă va prinde bine. S-ar putea să cunoaşteţi persoane noi, interesante şi veţi putea lega prietenii durabile sau, mai mult, aţi putea începe o nouă relaţie de dragoste. Dacă aveţi un conflict în familie încercaţi să fiţi sinceri, înţelegători şi să analizaţi corect toate detaliile problemei. Veţi observa că situaţia se va linişti şi orice tensiune va dispărea între voi.

Gemeni

Gemeni, aveţi grijă în compania cui vă aventuraţi în această zi. Oferiţi încredere doar celor care au demonstrat că sunt demni şi fideli faţă de voi, altfel veţi experimenta suferinţă. Aţi putea spre seară să faceţi o vizită rudelor dragi, poate bunicilor, părinţilor. Este o ocazie foarte bună pentru a depăna amintiri.

Rac

Nativii din Rac trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, în ceea ce priveşte atitudinea faţă de prieteni, colegi sau membri ai familiei. Există posibilitatea unui conflict cu consecinţe grave în cazul în care nu reuşiţi să vă calmaţi. Evitaţi să răbufniţi împotriva oamenilor din jurul vostru pentru că i-aţi putea răni. În altă ordine de idei, astrele v-au pregătit o surpriză în ceea ce priveşte situaţia financiară. Profitaţi de şansele care se ivesc şi nu veţi regreta.

Leu

Nativii din Leu au o mare şansă, astăzi, de a se îndrăgosti. O persoană care vă place şi pe care, la rândul vostru, o simpatizaţi va face următorul pas. Luaţi în considerare şi gândiţi-vă bine înainte de a trece la următorul nivel. Acordaţi-i o şansă, ieşiţi la cină sau la o plimbare şi luaţi o decizie abia după ce vă veţi cunoaşte.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor simţi, astăzi, o mare dezamăgire produsă de o cheltuială inutilă. Bugetul vostru va fi serios afectat, motiv pentru care veţi căuta alte surse de venit. Faceţi ce ştiţi voi mai bine, apelaţi la prieteni şi veţi descoperi un nou proiect la care este foarte mult de muncă, dar care v-ar putea aduce un succes uriaş.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel