Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
HOROSCOP, duminică, 6 mai, 2018
WhatsApp

Berbec

O vreme, lucrurile au evoluat lent şi sigur într-o direcţie promiţătoare încât erai obişnuit cu acest ritm scăzut, care îţi convenea de minune, dar azi au căpătat un ritm nou: faci un salt mare înainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru că ţie îţi plac lucrurile care evoluează încet, dar vei vedea că această evoluţie rapidă e binevenită, pentru că te duce mai repede la scopul visat.

E semn că ai muncit suficient până aici iar acum intri pe ultima turnantă înainte de marele succes, şi ca la ultima sută de metri e normal ca şi viteza să crească semnificativ. Profită de acest vânt prielnic şi trage tare: eşti tot mai aproape de materializarea unui vis!

Taur

Te implici cu atâta iubire şi înţelegere în problemele altora, încât eşti în stare să le iei complet pe umerii tăi, doar ca să le fie celor dragi mai bine. Cât timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup şi suflet la rezolvarea lor, pentru că nu-ţi place să-i vezi pe alţii suferind. Laşi deoparte orice urmă de egoism şi te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zâmbetul pe buze.

Nu te gândeşti nicio clipă cum îţi vor mulţumi ei la final, nici nu aştepţi recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fără margini, dorind să rezolvi totul pentru cel de lângă tine, chiar dacă simţi că el n-ar face la fel, la o adică.

Gemeni

Uneori, cu cât te străduieşti mai mult să depăşeşti un impas, cu atât el devine mai puternic şi mai greu de trecut, dar nu te lăsa păgubaş. Insistă, pentru că este o probă de încercare pentru a-ţi testa şi tu limitele, pentru a demonstra că eşti capabil de mari reuşite, chiar şi când pare mai complicată, şi că dacă-ţi pui voinţa la treabă, depăşeşti orice hop.

Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar dacă nu ai avea parte de aşa ceva cum ţi-ai da seama cât de pregătit eşti, cât de ambiţios eşti, cât de bine poţi trece marile piedici aloe vieţii? Pune-ţi, deci, ambiţia la treabă şi vei reuşi mai bine decât crezi!

Rac

Nu toate îţi ies aşa cum ai fi dorit, dar nu trebuie să te opui finalurilor bruşte. Poate e mai bine aşa, poate aceasta e singura soluţie valabilă, ca atare acceptă vestea pe care o primeşti, chiar dacă pare mai degrabă un compromis. Spune stop acum, nu insista să mai resuscitezi un plan care nu mai merge nicăieri, ca atare acceptă acest final de drum, eliberează-te de el şi, peste o vreme, o vei lua de la capăt în cu totul altă direcţie şi cu alt tonus.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de gesturi tranşante, pentru că tu nu te dai deloc înapoi când trebuie să reconstruieşti ceva de la zero. Eşti gata de o nouă aventură şi accepţi cu curaj provocarea.

Leu

Nu te laşi furat de iluzii, aşa cum te-ar încuraja cei din jur, pentru că tu priveşti lucrurile cât se poate de lucid, doar prin prisma raţiunii. Chiar dacă unii îţi vor reproşa că nu ai curaj să visezi şi că te bazezi numai pe realitate, eşti de părere că e mai sănătos să păstrezi contactul cu realitatea şi să nu construieşti castele de nisip.

Vor veni şi momente când vei lăsa fantezia să zburde în voie, dar nu şi azi, când respingi poveştile aiuristice ale companionilor tăi care visează lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate încât le-ai putea tăia creanga de sub picioare.

Fecioară

Ai o atitudine cam ostilă faţă de restul lumii, de parcă nu ar exista în jurul tău prea mulţi oameni plăcuţi ţie. Te simţi ca printre străini, nu-ţi găseşti cuvintele să te apropii de ei şi să închegi o discuţie, ba chiar ai sentimentul că ţi se răspunde nepoliticos, de parcă toţi ar avea ceva cu tine.

E o impresie greşită, nu ai în jurul tău atâţia inamici pe cât ţi se pare, ca atare tu ar trebui să fii cel care se mai relaxează un pic, pentru că agresivitatea provine chiar de la tine! Mulţumeşte-te cu oamenii pe care îi ai alături, aşa cum sunt; nu ai de unde scoate alţii!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel