Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horia Constantinescu, șeful ANPC, a fost exmatriculat de două ori de la școală
WhatsApp
Horia Constantinescu, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a dezvăluit recent detalii surprinzătoare despre parcursul său școlar, inclusiv două exmatriculări și o traiectorie școlară plină de provocări.
Horia Constantinescu, șeful ANPC, a fost exmatriculat de două ori de la școală / Foto: Facebook

După ce a atras atenția opiniei publice în urma închiderii unui restaurant cunoscut, Taverna Racilor, Constantinescu a folosit platforma TikTok pentru a împărtăși povestea sa de viață și studiile pe care le are.

În clipul postat pe TikTok, Horia Constantinescu a dezvăluit că, din cauza personalității sale rebelse în copilărie, a fost nevoit să schimbe mai multe școli. Cu toate acestea, se poate trage concluzia că a fost întotdeauna un elev inteligent, studiind la Liceul nr. 1 de Matematică și Fizică din România, numit în prezent Colegiul Sfântul Sava. 

 

De ce a fost exmatriculat de două ori de la școală

 

„Vreau să vă vorbesc despre școala pe care am urmat-o, aventurile pe care le-am acut de-a lungul acestui parcurs, făcându-vă în acest mod să înțelegeți că nu acum, ci din copilărie, am fost o fire răzvrătită. Însă nu am fost din categoria lui Domnul Goe, adică a celor care habar n-au pe ce lume trăiesc sau au crescut în fustele mămicii. Am început școala numărul 206 în Cartierul Drumul Taberei, școală pe care am fost nevoit să o abandonez mutându-mă în clasa a II-a la una mai aproape de serviciul mamei, la Școala Vasile Alecsandri, nr. 118 dacă nu mă înșel.

De aici am fost exmatriculat în clasa a VII-a și mutat la școala 278 în Drumul Taberei. Acest lucru s-a întâmplat pentru că sunt o fire răzvrătită și destul de efervescentă nu reușeam să mă aliniez exigențelor momentului sau exigențelor școlare în general, fiind ușor bătăuș la nivelul vârstei pe care o aveam în acel moment. Certându-mă cu alți doi colegi, ne-am luat la bătaie între noi, lucru ce a degenerat, iar concluzia finală a fost ca ar trebui să schimb școala, fiind exmatriculat.

Am cunoscut în ultima etapă a școlii generale un profesor de matematică excepțional, Dumnezeu să-l odihnească. Domnul Smarandache, a fost cel care ne-a format, iar cu ajutorul dânsului am reușit să intru la acel moment la liceul numărul 1 de matematică și fizică din România, Nicolae Bălcescu, actualmente Colegiul Sfântul Sava.

Am urmat acest colegiu până în clasa a 11-a, când în urma unor alte povești ce țineau de comportamentul meu am fost lăsat repetent la purtare. Am avut o notă insuficient de mare pentru a putea promova această materie, reușind să fiu singurul repetent la purtare. Așa că am continuat după aceea cu liceul din Militari, Colegiul George Călinescu, unde am și dat Bacalaureatul pe care l-am luat cu notă destul de mare.”, povestește Horia Constantinescu.

 

Scandalul cu Taverna Racilor

 

În urma educației pe care a avut-o Constantinescu este transparent cu oamenii și consideră că închiderea restaurantelor lui Pescobar, în ciuda acuzațiilor sale, a fost una corectă.

„Nu suntem aici într-un bâlci. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional", a declarat Horia Constantinescu legat de scandal.

De asemenea, șeful ANPC a negat că decizia ar fi fost motivată de afilieri politice. El a susținut că a luat această decizie întrucât „produsele din peşte erau transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte”. 

Cu toate acestea, potrivit surselor ȘtiriDiaspora.ro, Horia Constantinescu se află în pole-position ca și candidat preferat al PSD-ului pentru funcția de primar al Constanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
Spectacola.ro
08 dec 2023, 14:00
DCBusiness.ro
08 dec 2023, 10:59
Spectacola.ro
08 dec 2023, 14:00
DCNews.ro
07 dec 2023, 23:24
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
DCMedical.ro
08 dec 2023, 12:31
DCMedical.ro
08 dec 2023, 12:31
RadioDCNews.ro
07 dec 2023, 20:03
ParintiSiPitici.ro
08 dec 2023, 14:08
DefenseRomania.ro
01 dec 2023, 12:52
ParintiSiPitici.ro
08 dec 2023, 14:08
DCNews.ro
07 dec 2023, 23:24
Astrosens.ro
01 dec 2023, 12:55
DCBusiness.ro
08 dec 2023, 10:59
RadioDCNews.ro
07 dec 2023, 20:03