Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haine şi încălţăminte în valoare de 145.300 lei, susceptibile a fi contrafăcute, reținute la București
WhatsApp
Inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti şi poliţiştii de frontieră au descoperit într-un vehicul, la Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, articole vestimentare şi articole de încălţăminte în valoare de 145.300 lei care prezentau suspiciuni de contrafacere, informează miercuri Autoritatea Vamală Română.

'Inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti - Autoritatea Vamală Română, din cadrul Biroului Echipe Mobile, alături de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călăraşi, au descoperit în urma unui control specific, efectuat asupra unui ansamblu rutier, o cantitate considerabilă de bunuri constând în articole vestimentare şi articole de încălţăminte, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere. Ca urmare a unor informaţii deţinute la nivelul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, precum şi a analizei de risc efectuată în cauză, s-a solicitat Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră instituirea unei alerte asupra unui transport de mărfuri, constând în diverse articole textile şi încălţăminte transportate din Turcia, beneficiar fiind o societate comercială din România', se precizează în comunicat.

Astfel, în data de 14 august, în urma prezentării la intrarea în ţară a transportului menţionat, inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Călăraşi au procedat la desigilarea mijlocului de transport şi verificarea mărfurilor transportate.

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.946 articole vestimentare şi articole de încălţăminte în valoare de 145.300 lei.

'În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare', se mai arată în comunicat remis Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel